Informativni internet portal Rume | www.grad-ruma.net

Kako sam sistematski uništavan od strane rumskih idiota naprednjaka

Još jedan naručen tekst, ovaj put o bazenu u Borkovcu, osvanuo je danas u Večernjim novostima, a na dan oslobođenja Rume od fašizma.

Kako sam sistematski uništavan od strane rumskih idiota naprednjaka

Kako je uvreženo mišljenje u narodu da u svakoj šali ima pola istine, izgleda da će, bar prema naprednjačkim pulenima u Rumi, ova izreka dostići i sto posto istine.

Poslednji u nizu viceva o ovoj plavoj pošasti koja je zahvatila Srbiju glasi:

Došla žena kod doktora i priča mu kako je u trećem braku a još uvek je nevina.
Pita je doktor kako joj je to uopšte uspelo i ona mu objašnjava:
- Vidite doktore, prvi je bio homoseksualac tako da ništa nije bilo.
- Drugi je bio impotentan, pokušavali smo, ali ništa...
Pa dobro, razumem, kaže doktor, a šta je sa trećim?
- A, pa on je naprednjak, kaže žena
- Kakve to sad ima veze? - pita doktor u čudu.
- Pa, evo, već dve godine priča kako ona dvojica pre njega nisu ništa uradili...

*******

Eto, tako i danas predsednik SO Ruma Aleksandar Martinović kuka režimskim Novostima kako bazen još nije završen, a para nema.

"Opštinski budžet to nije u stanju da isfinansira. S jedne strane plate zaposlenih, a s druge, samo održavanje ogromnog objekta koji je delimično izgrađen, skupo je. Radićemo sve kako bismo utvrdili ko je doneo odluku da se takav bazen uopšte gradi. Svaku stavku i utrošeni novac posebno ćemo ispitati i doći do tačnih podataka. Ukoliko utvrdimo da je bilo mućki, neko će morati da odgovara", reče Acika i ostade živ, kao da ne zna ko je bio nadzorni organ od prvog ašova zabodenog u borkovačku šumu.

Čini se da, po ovom tekstu, rumski naprednjaci imaju rešenje za bazen: "...ili da se već izgrađeni bazen konzervira, ili da se „utrapi“ nekom privatniku uz naknadu".

Naprednjaci planiraju da "utrape" bazen nekom. Pa, lepo, a vi građani vraćajte kredit koji je uzet za njegovu izgradnju.

Naprednjaci su još jednom dokazali da im je, kao i u vreme dok su držali bedž sa Šešeljevim likom na reveru, uvek bilo draže da budu u opoziciji jer šta bi radili kad bi došli na vlast. Kadrova nemaju, na direktorska mesta su postavili one koji su na funkcijama bili i u periodu od 2004. do 2008. godine kada je Rumom palio i žario šerif Srđan, a sam pogled na predsednika opštine Ruma, to oličenje erudicije i sposobnosti da se vodi opština od skoro 60 hiljada ljudi, kod prosečno inteligentnog čoveka izaziva grč u stomaku, najblaže rečeno.

Direktorica Doma zdravlja se prošle nedelje osvrnula na rad bivše vlasti, takođe u režimskim Novostima. Ona se, eto, požalila na manjak koji je DS ostavio u kasi njenog preduzeća. Dobro, i?
 
Na vlasti ste već godinu dana. Šta se desilo u Rumi u tom periodu? Apsolutno ništa. Meni svašta.

Hapsili ste me, pretili i probali da uradite sve kako biste me zastrašili, a portal ugasili. Rušili ste ga u dva navrata, probali i treći put, ali bezuspešno.

Za sredu je zakazano ročište na kom sam pozvan kao osumnjičen za širenje panike za vreme majskih poplava, za koje vam je verovatno kriv DS.

Jedva čekam taj cirkus, gospodo, a ukoliko dokažete moju krivicu, kao i to da se hiljade i hiljade Rumljana pokupilo sa svojih ognjišta zbog bilo kog teksta na portalu, skidam vam kapu i odslužiću svoju zatvorsku kaznu sa zadovoljstvom, a portal ću ugasiti!

I dok je svako normalan mislio da je Ruma, ali i Srbija, dotakla dno sa Goranom Vukovićem, tj. Borisom Tadićem, vi ste nas u to razuverili. Pičkousti, Grobar, Lažni Doktorant, Ministar Keramičar, pa Grobar u Rumi, Penzioner u Vodovodu, Šizofrena Direktorica, Bivši Šerif i tako dalje, oličenje su Srbije i našeg grada kakvo i zaslužujemo. Jedna izreka kaže "Govna uvek isplivaju". Nažalost, nijedne druge reči ne mogu bolje opisati našu trenutnu situaciju.

Smrt fašizmu, sloboda narodu!


s8


twn Are you sure that you want to switch to desktop version?