Informativni internet portal Rume | www.grad-ruma.net

Direktor JP 'Vodovod' Ruma: Kopile, tužiću te!

Mirko Stojčić, direktor Javnog preduzeća "Vodovod" skupio je hrabrosti da me pozove umesto da podnese ostavku i vrati otpremninu koju je obećao da će vratiti onog momenta kad je stupio na funkciju direktora, i zapreti mi kratko i jasno.

Direktor JP 'Vodovod' Ruma: Kopile, tužiću te!

Ovaj naprednjački matori pulen zreo za penziju u nekoliko navrata pokušao je da me maltretira pozivima preko vikenda, ali mu se, u njegovom stilu, nisam javljao, eto čisto da oseti kako izgleda njegova taktika. A i vikend služi za odmor, jelte...

I tako, tokom popodnevne dremke, zazvoni mi telefon. Pogledam, piše "Stojčić Vodovod". Da li da mu se javim ili ne, šta hoće van radnog vremena, pitam se, možda da me odvede na neko pivo, da otvori dušu, ipak neće još dugo biti direktor, čujem.

Kažem ja "Molim?", a on meni "Kopile, tužiću te!" i spusti slušalicu.

Nisam stigao da ni da se nasmejem "čoveku"!

Druže Mirko, podnesite i deset tužbi! Da je ovaj narod normalan, isterao bi vas govnjivom motkom sa tog vašeg radnog mesta! Uzeli ste preko 5000€ otpremnine pre dve godine, obećali da ćete svaki dinar od toga vratiti kada postanete ponovo direktor, kleli ste mi se u svoje poštenje i u izjavi za štampano izdanje Blic-a!

Trebalo bi da vas je sramota, Mirko Stojčiću, "direktore"!


s8


twn Are you sure that you want to switch to desktop version?