Informativni internet portal Rume | www.grad-ruma.net

Koliko košta preletač u Rumi?

Dragi okupani i probuđeni radikali, koliko košta Vaš glas kao odbornika? Koliko je to plata, zaposlenih članova porodice, kumova, svastika, zetova? Sa koliko ništica se piše poštenje?

Koliko košta preletač u Rumi?
"Građanska inicijativa Rume" - nova "snaga" Rume

Dragi bivši radikali i bivši bivši radikali,

koristim ovu priliku da Vam sada, kada ste formirali novu odborničku udrugu u SO Ruma i zacementirali svoja nova radna mesta, prioćim svoje veliko poštovanje na nedostatku obraza i moralnih normi, jer kako drugačije nazvati formiranje Vaše odborničke grupe do samo željom za debljim novčanikom?

Tog 21. juna raskinuli ste sa bivšim strankama i liderima preko kojih ste i seli u odborničke klupe ove jadne opštine, kako kažete, željni oslobađanja od lanaca kojima ste bili vezani svih ovih godina protiv svoje volje. Da li bi Vas ti lanci stezali toliko da ste uspeli sami da napravite vlast posle izbora nakon kojih ste nenadano ispali iz republičkih i pokrajinskih skupštinskih klupa, te u izbornoj noći ridali kao mala deca kada im se otme omiljena igračka?

Tiho, a da se izrazim onako kako dolikuje, i smrdljivo prebegli ste i obelodanili ovu Vašu "Građansku inicijativu Rume", pripojili se nekom ko na izborima nije ni učestvovao, dokazavši time da para vrti gde burgija neće.

Trebalo vam je posle postizbornog šoka vremena da se saberete i skupite hrabrosti, da ne kažem muda, i da se zarad dobrobiti građana Rume upustite u ljubavni triling sa dojučerašnjim političkim neprijateljima i da se kao u starim partizanskim filmovima prikažete kao pobednici i spasioci ove opštine na samrti.

Čestitam Vam, Željko, Tomase, Dragana i ostali, na nedoslednosti koju ste pokazali, jer iako ste sedeli u istoj toj skupštinskoj klupi u prošlom sazivu i glumili opoziciju, nije vam palo na pamet da možda, one koje ste verbalno pljuckali, ovaj put srušite i izborite se za nove izbore? Da imenom i prezimenom, sa tom Vašom novom družinom od vješala, krenete u osvajanje vlasti, oslobođeni Šešeljevih, Tominih i Vučićevih stega i dokažete da ste baš Vi oni koje ovaj mrtvi grad čeka već više od deset godina?

Dragi okupani i probuđeni radikali, koliko košta Vaš glas kao odbornika? Koliko je to plata, zaposlenih članova porodice, kumova, svastika, zetova? Sa koliko ništica se piše poštenje?

O ideološkim razlikama koji su Vas mučili svih ovih godina drugi put, jer sudeći po poplašenom prosečnom rumskom glasaču, omladini koja ne haje ali "zna" da kritikuje, kao i nazovi opoziciji, građanima Rume ne gine još jedna tmurna i mračna epizoda u istoriji opštine.


_______________________________________________________
Vesti iz Rume:

Ostale vesti:

_______________________________________________________
twn Are you sure that you want to switch to desktop version?