Informativni internet portal Rume | www.grad-ruma.net

Zombies vs Bogorodica

Kakva sam ja budala bio kada sam onomad sebi u brk šapnuo da me klerofašisti svih oblika u Srbiji ne mogu više iznenaditi.

Zombies vs Bogorodica
Časna sestra zaražena virusom u šetnji pravoslavnim Beogradom | Foto: Ilustracija

Najnovije nazovi saopštenje dokone omladine koja u slobodno vreme pali razne (nesrpske) zastave i širi mržnju protiv svega što nije pravoslavno verujuće, a u isto vreme želi okupatorsku Putinovu čizmu na svojoj teritoriji, ostavilo me zakucanog u stolici.

U prvi mah pomislio sam da se momci iz Njuz.neta opet zajebavaju, dok u potpisu nisam video link Njihovih. Naslov "Država da zabrani zombi šetnju u Beogradu" pročitao sam nekoliko puta.

Pokušaću da to saopštenje ozabavim u stilu jednog srpskog portala, mada je i samo saopštenje dovoljno ozabavljeno.

ČUDNA ŠUMA JE TO: "SNP Naši sa čuđenjem konstatuje da će se u Beogradu 19. oktobra u 17 časova održati "Zombi šetnja", odnosno šetnja ljudi koji će biti maskirani u mrtve."

BOGORODICA ĆE VAS SVE POKARATI: "Posle parade homoseksualaca, iduća zamisao je da se kroz pravoslavni Beograd, koji je posvećen presvetoj Bogorodici, šetaju 'pripadnici armije mrtvih'."

"ČAK ŠTA VIŠE", DODIRNI MI KOLENA: "Ovakvi događaji nemaju nikakvih dodirnih tačaka sa srpskom kulturom i verskom tradicijom, čak šta više ovakve manifestacije su u direktnoj vezi sa veličanjem satanizma, nasilja i izopačenosti."

LEGIJA MOŽE BITI SAMO JEDAN, ON NIJE SATANISTA: "U vremenu kojem živimo kada su školska dvorišta prepuna nasilja, kada se maloletnici ubijaju i seku mačetama, satanska legija zasigurno neće biti uzor da se poboljša stalje u društvu, a država treba dobro da se zapita kuda vodi srpsku omladinu."

Pripadnici ove nazovi organizacije i potpisnici ovog smešnog saopštenja ne bi trebalo da se brinu i žive u strahu da će ih zombiji ikad napasti, jer zombiji se uglavnom hrane ljudskom mozgovima.


s8

twn Are you sure that you want to switch to desktop version?