Informativni internet portal Rume | www.grad-ruma.net

Da ih Ruma što pre zaboravi

Otvorim jutros Facebook i od šoka skoro prospem vruću kafu po sebi, a stari čir ponovo zaurla od muke. Kad sam se smirio, imam šta da vidim: dok normalan svet spava, bivše rumske demokrate na čelu sa bivšim predsednikom opštine Ruma i zvanično su postale novodemokrate.

Da ih Ruma što pre zaboravi

E, ala smo se sastali bećari: Ratković, Vukajlović, Vuković, Ninković i loše obrađeni plakati LSV u fotošopu


Grobari Rume i rumske privrede, veseli po običaju, jer gde je Goran Vuković tu je i šala, sastali su se u prostorijama stranke ćerke, Lige socijaldemokrata Vojvodine, i formirali nešto što su nazvali "izborni štab".

Da se članovi ove frankenštajnske stranke sastavljene od udova satelitskih partijica i odsečene glave Demokratske stranke dobro zabavljaju i ne mare šta će državni revizori pronaći u narednih nekoliko meseci češljanjem po Opštinskoj upravi u Rumi, govore i fotografije sa rituala reanimacije ovog čudovišta održanog sinoć.

Na društvenoj mreži Facebook, nakon uspešno obavljene ceremonije oživljavanja još uvek toplog leša Demokratske stranke, učesnici su se fotografijama zanosno pohvalili ekipom koja će, nadam se bezuspešno, predstavljati opoziciju u Rumi i pokušati hipnotičkim pogledom Gorana Vukovića da primami nove (i stare DS) članove u novoformiranu sektu.

Da ih Ruma što pre zaboravi

Neuspešno ispričan vic Gorana Vukovića ostavio je trajne posledice na licima


Među prisutnima su se našli jedan-reč-je-nedovoljna-da-opiše-njegovu-političku-karijeru Vlatko Ratković, već pomenuti Veliki mag Goran Vuković, bivša načelnica u Opštinskoj upravi Marija Vukajlović, bivši ministar kulture Rume Miroslav Ninković, desna ruka Luke Zagorca Sanja Kokar, "anonimni dobrotvor" iz Putinaca Jelena Bjeloš, snajke, podguzne muve iz LSV-a i mnogi drugi.

Naravno, jasno je da bez fotografije Zorana Đinđića ova ekipa ne može da funkcioniše. Ovaj se ne da prevrće u svom grobu kada vidi ko se njime kiti, već vrti u krug brzinom svetlosti. Kombinacija Borisa Tadića i Đinđića kojom je okićen "zid" Fejsbuk stranice ovog novoformiranog kriminalnog udruženja je, naravno, priča za sebe.

Ono što je najžalije je što građani Rume neće imati priliku da na izborima u martu izađu i na lokalne izbore, i da ovu ekipu iz osmog i devetog kruga pakla jednom za svagda, jednim potezom hemijske olovke, pošalju tamo gde joj je mesto. Da ih Rumljani pamte samo kao statističku grešku u istoriji vođenja opštine.


s8

twn Are you sure that you want to switch to desktop version?