Informativni internet portal Rume | www.grad-ruma.net

'Kursadžije' i 'Krajiške večeri' za 45% glasova SNS u Rumi

Formula je jasna: ako se saberu ljubitelji nazovi predstave "Kursadžije" i ljuti Krajišnici koji će posetiti "Krajiške večeri" u toku predizborne kampanje SNS po rumskim selima, dobija se ubedljiva pobeda SNS u rumskoj opštini.

'Kursadžije' i 'Krajiške večeri' za 45% glasova SNS u Rumi

Foto: Shyt


Srpska napredna stranka u Rumi u sumrak predizborne kampanje oslušnula je puls glasačkog tela i svoje aktivnosti usmerila na stare i nemoćne, one sa nižim koeficijentom inteligencije i one koji vole zvuke svoga rodnoga kraja.

Kako se moglo čuti ovih dana iz naprednjačkog tabora, Aleksandar Vučić je postavio ultimatum Aleksandru Martinoviću, i to u vidu cifre 45.

Dakle, osvojenih 45% u Rumi na izborima zakazanim za 16. mart doneće Aleksandru Martinoviću (još jednu) funkciju i to kao šefa poslaničke grupe u republičkom parlamentu. To je bio i razlog zašto se prihvatio funkcije predsednika Skupštine opštine Rume, jer sa mesta predsednika opštine ne bi mogao da se preseli u republičku klupu tako lako.

Ukoliko se ikad odlučite za osnivanje svoje političke partije, držite se sledećeg: organizujte "zdravstvene tribine" na kojima će predavanja držati direktor(ica) Doma zdravlja, odigrajte par fudbalskih utakmica sa lokalnim biznismenima, pozovite "Kursadžije" u Kulturni centar, a u selima organizujte "Krajiške večeri", po mogućstvu u onim gde je vaš "koalicioni partner" glavni baja.

U četvrtak će, dakle, Rumu zaposesti Grand demoni u vidu predstave "Kursadžije" i humor za one sa koeficijentom inteligencije jednakom broju patika koje nose ili bar obimom bicepsa. Očigledno da lokalna vlast želi da publika (glasači) u Rumi zaboravi na egzistencijalne probleme bar na sat, dva, da se Rumljani opuste uz prizeman humor i učiteljicine si.e, pardon grudi. Velika sala će biti prepuna jer se glasač iz Rume ne razlikuje od bilo kod glasača Srbije. Hleba i igara, možda i neko pićence, crvena, dve 15. marta, "posao za sina, ćerku nakon izbora ako budeš glasao za nas" i slično, a posle par meseci isti taj glasač kune i proklinje sebe i svoju ruku kojom je zaokružio svog favorita. I tako ukrug.

Predizborna kampanja vladajuće koalicije u Rumi fokusirala se na sela, sa već pomenutim "zdravstvenim tribinama" i "krajiškim večerima", jer nema ništa važnije na svetu od zdravlja i još bolje zajebancije. A ako nosite i grudnjak, za 8. mart vas čeka i kita cveća pod uslovom da date siguran glas baš njima.

Normalan čovek bi pomislio da su raspisani lokalni izbori kada vidi ove predizborne aktivnosti ne samo naprednjaka već i ostalih, koji se, ruku na srce, uglavnom pojavljuju subotom prepodne na Gradskom trgu. Ako nas ovako tetoše za parlamentarne izbore, čekajte te lokalne da vidite kakav će tu tek karambol biti.

"Kursadžije" i "Krajiške večeri", stižemo!


s8

twn Are you sure that you want to switch to desktop version?