Informativni internet portal Rume | www.grad-ruma.net

Gde ja stadoh, ti produži

Ako ste pomislili da vam u poštanske sandučiće bar u narednom periodu neće biti ubacivano smeće u obliku "Malih novina", grdno ste se prevarili.

Gde ja stadoh, ti produži
Ko je "Info Demokrata"? Foto: ds.org.rs

U nedostatku kreativnosti ili pod dirigentskom palicom istog onog britkog uma koji je naprednjacima dao ideju da štampaju "Male novine", rumske demokrate su nastavile stopama svojih političkih protivnika i počeli da objavljuju sličan uradak, za sada bez naslova.

Kao dokaz one narodne da papir sve trpi pobrinuli su se članovi "redakcije" Opštinskog odbora Demokratske stranke u Rumi sakriveni iza termina "Info Demokrata". Kao i Vučićeve perjanice u Rumi pre njih, demokrate su, takođe bez pitanja, preuzele našu montažu i postavili na ovo svoje WC štivo koje se ovih dana deli po rumskoj opštini.Stranački obojen rečnik, prozivanja imenom i prezimenom, zatim "šta bi bilo kad bi bilo da smo mi ponovo na vlasti" glavne su karakteristike ovog parčeta papira koje ne biste mogli da upotrebite ni u kukuruznom polju ako bi vas muka na to naterala.

Pitanje na koje bi svi voleli da dobiju odgovor od Nenada Borovića i ekipe koja je ostala uz njega nakon prebega Vukovića i njegovih najbližih saradnika je sledeće: Da li vi stvarno mislite da ćete ovakvim načinom političke borbe dobiti nečiji glas? Vodili ste Rumu pola decenije, pokazali ste šta znate, možda je vreme za nove ljude i nova lica?

Ako BAŠ imate žarku želju da pročitate ono što već i vrabac na grani zna, preuzmite dokument ovde.


s8

twn Are you sure that you want to switch to desktop version?