Informativni internet portal Rume | www.grad-ruma.net

Otvoreno pismo direktorici Direkcije za izgradnju Rume Vladislavi Stamenović

Poštovana Vladislava, u isto vreme dok ovo kucam na tastaturi, iste reči u pero govorim advokatu Mančiću, jer u vas, sve zajedno, nemam ni malo poverenja.

Otvoreno pismo direktorici Direkcije za izgradnju Rume Vladislavi Stamenović
Zašto ne odgovarate, draga Vladislava?

Beše ponedeljak kada ste otvoreno, putem režimske Sremske televizije, nerazgovetno čitajući sa papira kao kakav đak prvak, zapretili da ćete, ne protiv mene lično već protiv onih "koji su širili neistinite i netačne informacije vezane za realizaciju projekta oko bazena" preduzeti sve zakonske mere.

Uplašen za svoju egzistenciju, jer se zatvora bojim kao Đavo krsta, istog dana, draga direktorice, od mene ste dobili u vaše elektronsko sanduče nešto što se zove elektronska pošta, sa nekoliko pitanja na koja još odgovore nisam dobio.

Čekam, Vladislava, čekam a oči ne mogu da sklopim. Niti danju niti noću. Refrešujem inbox, čak telefon nosim i u WC na malu i veliku nuždu, refrešujem inbox i u trenucima nirvane, ali ne!

Vašeg odgovora nema, iako ste mi u utorak, u ranim jutarnjim časovima, telefonskim putem poručili da ću dobiti sve odgovore i TAČNE informacije u toku dana jer do tog momenta poštu niste stigli da otvorite.

Četvrtak je jutro, Vladislava, tačno osam sati. Srce lupa, pijem bensedin u kombinaciji sa jutarnjom rakijicom da ga smirim, jer KPZ Sremska Mitrovica mi se smeši od strane Vas i Vašeg nadređenog.

Radi li Vam taj računar u kancelariji, Vladislava? Zaboravili ste lozinku? Ne radi vam dugme "@" na tastaturi? U čemu je problem, Vladislava? Pomalo se razumem i u hardver, možda da dođem da pogledam?

Znam! Fax! Vi ste od stare garde, siguran sam, niste se navikli na poganu skalameriju zvanu PC, te i dalje volite da Vam čuveni zvuk zapišti u slušalicu i da potom stisnete ono magično zeleno dugme.

Nije problem, Vladislava, da Vam šibnem i jedan faksić, ali problem je u tome što ne znam da koristim šklopocije, a ne bih da kompromitujem nekog drugog.

Ništa, ostaje mi samo da ovde u tekstu napišem ova tri jednostavna pitanja, a Vas molim da u polje predviđeno za komentar ostavite odgovore. Od građana Rume ne bi trebalo ništa da se krije, jer ste Vi tu zbog njih, a ne oni zbog Vas.

Do trenutno sivog neba koje danima plače nad mojom sudbinom zahvalan i sa srčanom aritmijom, iščekujem Vaše odgovore.

Evo i pitanja:

1. Kojim to zakonskim merama pretite da ćete "zaustaviti dalje iznošenje neistinitih i netačnih informacija" u vezi sa bazenom? Koji zakon je u pitanju i koji član specifično?

2. Zašto niste sazvali konferenciju za medije i pozvali sve predstavnike medija, već ste samo pozvali Sremsku televiziju i sa njima otišli na bazen?

3. Kada je komisija izašla zvanično na teren? Molimo za zvaničan dokument koji to dokazuje, kao i za spisak članova komisije.


s8


twn Are you sure that you want to switch to desktop version?