Informativni internet portal Rume | www.grad-ruma.net

Neobičan slučaj Dragana Panića

Osoba A: Ja sam Dragan Panić, predsednik opštine Ruma. Osoba B: Ja sam Dragan Panić, nadzorni organ na rumskom bazenu. Osoba C: I ja sam Dragan Panić, dobitnik zahvalnice u Vladi Vojvodine za zasluge u borbi protiv poplava na teritoriji opštine Ruma.

Neobičan slučaj Dragana Panića
Pobednik: Dragan Panić sa omiljenom nagradom

Pitanje za osobu A: Kako ste postali predsednik opštine Ruma, g. Paniću?

Dragan Panić: Potkupili smo u novembru odbornike sumnjivog morala, a sve zarad fotelja. Dosta su demokrate krale, sad je red na nas malo, složićete se?

Pitanje za osobu B: Kako ste postali nadzorni organ na rumskom bazenu, g. Paniću?

Dragan Panić: Na to mesto postavio me je sada već bivši predsednik Opštine Ruma Goran Vuković, vođen činjenicom da sam bio uspešan nadzorni organ za vreme postavljanja behatona na centru Rume, zatim na izgradnji Brodića Parkića itd.

Pitanje za osobu C: Dobitnik ste Zahvalnice 2. juna u zgradi Vlade Vojvodine jer ste "izneli srce na nasip", kako je rekao dr Pajtić tog dana. Da li Vam je srce i dalje na nasipu i zašto se niste javno pohvalili ovim priznanjem?

Dragan Panić: Pajtić mi ide na živce, on je demokrata poznat po raznim aferama. Pri samom rukovanju sa istim pripalo mi je muka. Nemam čime da se hvalim kada je on u pitanju. Gde je bio dok smo ginuli u Hrtkovcima i Klenku, pitam ja vas?!?! Sakrio se u mišju rupu!

Pitanje za osobu A: Šta ste uradili za građane Rume otkad se postali predsednik opštine, g. Paniću?

Dragan Panić: Ne pitajte me šta sam ja uradio za građane Rume već šta su oni uradili za mene.

Pitanje za osobu B: Da li ste zadovoljni dosadašnjim radovima na rumskom bazenu? Čuli smo iz medija da je bilo poplavljenih prostorija, lepljenja pločica u i oko bazena, kao i da ste tog keramičara postavili za čuvara nakon incidenta?

Dragan Panić: To su bezočne laži koje je plasirala dokona debela svinja koja sebe naziva novinarem! Podneta je i prijava po tom pitanju, a dokaze smo za sud spremili. Ne može svaka šuša da optužuje i da prođe nekažnjeno!

Pitanje za osobu C: Primetili smo da volite da primate razne nagrade. Tako vas je put naneo i u Kan da primite nagradu koju je, realno, trebalo da preuzme Vaš prethodnik. Iz izvora čujemo da niste hteli da spavate tamo kako biste "uštedeli pare iz budžeta", a na tu izjavu su vam se iza leđa smejali?

Dragan Panić: Šta je sporno? Mi svakodnevno štedimo pare. Građani Rume će nam biti zahvalni.

Pitanje za osobu A: Čujemo da je Vaš zamenik magistrirao na Union univerzitetu. Da li ćete mu prepustiti funkciju, obzirom da je sada i zvanično školovaniji od Vas?

Dragan Panić: Slađan ne pati od funkcija i titula. On će i dalje biti moj omiljeni zamenik.

Pitanje za osobu B: Kad će proraditi bazen?

Dragan Panić: U oktobru biće u novembru u novembru biće u decembru.

Pitanje za osobu C: Šta ste uradili sa zahvalnicom koju ste dobili od Pajtića?

Dragan Panić: Poštovani Olivere, kakvo glupo pitanje. Čim sam izašao iz zgrade Izvršnog veća istu sam bacio u kantu, jer se to radi sa smećem.

Pitanje za osobu A: U jeku optužbi za lažne doktorate pojedinih ministara iz Vaše stranke, pre nekoliko godina je i Vaš nadređeni, Aleksandar Martinović, optužen da je 5 godina zaredom falsifikovao sopstveni naučni rad? Vaše mišljenje o tome?

Dragan Panić: Tišina tamo!!!

Pitanje za osobu B: Koliko će koštati ulaz na bazen?

Dragan Panić: Na pitanja u vezi sa svim vidovima naplate odgovara načelnik Dušan Barać.

Pitanje za osobu C: Vlada Vojvodine finansirala je i besplatni internet na nekoliko lokacija u Rumi. Da li Vam smeta što u imenu mreže stoji "Vojvodina"? Mislite li da Pajtić planira da ovakvim subverzivnim porukama utiče na isprane mozgove glasača u Rumi i time pokrene neki autonomaški proces?

Dragan Panić: Hakeri iz opštinskog odbora naše stranke uveliko rade na tome da se mreža preimenuje u "Ruma", a Pajtićevo vreme kao predsednika takozvane vojvođanske Vlade bliži se kraju.


s8


twn Are you sure that you want to switch to desktop version?