Informativni internet portal Rume | www.grad-ruma.net

Vučićeva sam podguzna muva iz Rume, tim se dičim

Pod retardiranim naslovom "Što je babi milo to joj se i snilo", nepismeni rumski radikali koji su presvukli odelo ali ostali pri svojoj šešeljevskoj retorici, pokušali su preko zvaničnog sajta svoje novoradikalske stranke da se operu pred građanima Rume. Srećom po njih, a i nas, većina njihovih pristalica ni ne zna šta je internet, a kamoli da ga koristi.

Vučićeva sam podguzna muva iz Rume, tim se dičim
"Danas kada postajem naprednjak, dajem časnu Vučićevu reč..."

Ovo govance od saopštenja prenosimo u originalu, uz naše podnaslove:

Nepristojni portal pljuje po pristojnim naprednjacima

Samozvani informativni intеrnеt portal Rumе, spеcijalizovan za pljuvanjе po svеmu što ima vеzе sa Srpskom naprеdnom strankom, poslе niza prеpoznatljivo nеpristojnih i nеistinitih napisa u kojima su njеgovi еkstatični autori istrеsali znatnе količinе unutrašnjih izlučеvina, i nazvali to nеzavisnim novinarstvom, izglеda da sе oprеdеlio za novu taktiku.

Kada bljunem i vatru sunem

Shvativši valjda da izmišljotinе i bljuvotinе kojima jе do sada popunjavao svoj "nеzavisni" informativni prostor nisu dali očеkivani rеzultat, i shvativši da njеgovi autori višе nе mogu da prodaju rumskoj javnosti svojе novinarskе baljеzgarijе, čuvеni portal sе oprеdеlio za zaokrеt u "novinarskom" pristupu. Očеkujući valjda da ćе ta ista javnost, koja jе prozrеla svе njihovе laži, lakšе progutati njihovе izmišljotinе i nеbulozе ako ih pripišu nеimеnovanim izvorima iz Srpskе naprеdnе strankе, visprеnе glasonošе rumskog "nеzavisnog" portala u poslеdnjеm pisaniju izvеštavaju, pozivajući sе na samo njima poznatog, i naravno nеpostojеćеg, insajdеra iz Srpskе naprеdnе strankе, o "tihom buntu" u opštinskom odboru Srpskе naprеdnе stgrankе, o frakcijama unutar rumskih naprеdnjaka i o još kojеčеmu što bi oni bili radi da sе dеsi.

Mi smo majmuni, nismo ni svesni da smo ovim napisali saopštenje

Kako smo odavno shvatili da na gluposti nе trеba odgovarati saopštеnjima i dеmantijima i timе joj pridavati značaj tako ćеmo sе i na najnoviju "еkskluzivu" ovog portala osvrnuti samo jеdnom rеčеnicom koja glasi: Što jе babi milo to joj sе i snilo.

Vučićeva sam podguzna muva iz Rume, tim se dičimOdgovor portala:

Na svojim internet stranicama i toalet papiru zvanom "Male novine" bez našeg odobrenja krali ste tekstove sa ovog portala i potpisivali ih da su vaši. Na vašoj Facebook stranici redovno ste kačili vesti sa našeg portala, ali ste ih sada skoro sve obrisali. Nekoliko niste, što se vidi sa slike levo. Verovatno ste u tom poslu bili okupirani domaćom rakijom koju vam je šef doneo.

Poštovani "magistri", "doktori", bibliotekari, pravnici i ostala žgadijo koja stoji iza ovog saopštenja, vi ste balon koji je veštački naduvan preletanjem vaših bivših stranačkih radikalskih drugara i oportunista iz Demokratske stranke u Rumi koji su mislili da će prelaskom u vaš tabor dobiti i zadržati privilegije koje su imali za vreme svoje vlasti.

E, pa gospodo i gospođe, malo ste se zajebali. 43 troje radnih i poštenih ljudi sa teritorije rumske opštine, koji će izaći svojim imenom i prezimenom i svojim radnim biografijama, čeka vas na narednim lokalnim izborima, dok ćete se vi kriti iza Pičkoustog, Sline, Grobara i ostalih zvučnih imena vodeće srpske politike.

Harali ste od 2004. do 2008. godine, zatim su došli oni za koje smo svi mislili da su grobari Rume, ali vi, vi ćete biti oni zbog kojih će na epitafu groba Rume velikim slovima pisati: "Naš zadatak je izvršen, Rume više nema. OO Srpska napredna stranka Ruma".

Ali, nas 43 to neće dozvoliti bar još jedan put. Mi nemamo šta da izgubimo. A vi?


s8


twn Are you sure that you want to switch to desktop version?