Informativni internet portal Rume | www.grad-ruma.net

Dostignuća rumskih naprednjaka mere se parama demokrata

Ovih dana navršiće se skoro osam meseci otkako je naprednjačka bulumenta, na čijem je čelu odbegli radikal Aleksandar Martinović, preuzela vlast u Rumi. Rezultat preuzimanja vlasti, osim rodbinskih zapošljavanja, nevidljiv je na svakom koraku.

Dostignuća rumskih naprednjaka mere se parama demokrata

U nedostatku bilo kakvog rešenja za spas opštine kojom vladaju, a čije su izbavljenje iz plavo-žutih kandži najavljivali za vreme perioda u opoziciji, naprednjaci su se bacili na najniži oblik propagande - kićenjem tuđim perjem.

Oproban recept sa fabrikom memorijske pene koja bi trebalo da zaživi u Rumi, a čiji je glavni "krivac" za dovođenje Demokratska stranka, rumski naprednjaci su pretvorili u taktiku.

Kako smo navikli, ova nepismena kamarila, u svom neznanju i potpuno bez ideje šta bi u Rumi trebalo uraditi, na svojim internet stranicama počela je, a verovatno pokušavajući da se operu u očima svog Velikog vođe, sa svakodnevnim postavljanjem vesti sa zvanične stranice opštine koju vode.

Tako će, "zahvaljujući" rumskim glavešinama, deca iz socijalno-ugroženih porodica dobiti besplatne udžbenike. Jaka stvar. To je radila i prošla vlast, a u to se svako može uveriti pretragom portala.

Da naprednjaci mogu da dotaknu dno, dokaz je i to da su ovi moralni pigmeji donaciju od 350 paketa za socijalno najugroženije stanovništvo u Rumi koje je obezbedila Vlada Srbije, a razdelio Crveni krst Ruma, prikazali kao svoje delo. Ako ste hteli da budete tako pažljivi trebalo je da prošetate opštinom koju vodite i našli biste bar još toliko porodica.

Poslednja vest sa internet stranice Vučićevog rumskog ogranka tiče se donacije Vlade Vojvodine za uređenje kanalske, vodovodne i kanalizacione mreže u Rumi. Pokrajinska vlada odobrila je nekoliko desetina miliona za tri projekta, ali to rumski naprednjaci ne priznaju. O pominjanju Pokrajine nema ni P. Paraf na ugovore sa Pokrajinskom vladom stavio je, kako nezvanično saznajemo, dojučerašnji predsednik Nove Srbije i novi član SNS Ruma, načelnik Opštinske uprave Opštine Ruma Dušan Ljubišić.

Kako je krenulo, a o tome se uveliko priča, na otvaranje bazena doći će i sam Vođa. Naravno, bazen su napravili naprednjaci i ostavljaju ga građanima Rume u amanet. Kao što je Srđan Nikolić, uz pomoć Martinovića, onomad u amanet ostavio i centar Rume popločan behatonom.


s8


twn Are you sure that you want to switch to desktop version?