Informativni internet portal Rume | www.grad-ruma.net

Niz nepravilnosti za nizom nepravilnosti za nizom nepravilnosti

Državna revizorska institucija završila je kontrolu u Opštini Ruma i nadležnima uputila Nacrt Izveštaja.

Niz nepravilnosti za nizom nepravilnosti za nizom nepravilnosti
Dušan Ljubišić

Tim povodom načelnik Opštinske uprave Opštine Ruma Dušan Ljubišić u izjavi za jedan regionalni radio je rekao da je utvrđen čitav niz nepravilnosti i da "ne može da detaljiše da li je bilo nenamenskog trošenja sredstava".

"Ne može se baš mnogo govoriti o detaljima, ali za sada mogu da kažem da je utvrđen čitav niz nepravilnosti tehničke prirode, što podrazumeva i pogrešnu primenu propisa, ali utvrđen je i niz nekih drugih nepravilnosti", rekao je Ljubišić.

"Na konkretno pitanje da li je bilo nenamenskog trošenja sredstava ne bi detaljisao, jer i sam Nacrt sadrži oznaku POVERLJIVO na sebi, tako da je na meni odgovornost kada nastupa u javnosti kako ću i koje činjenice iznositi", dodao je Ljubišić.

I opet, kao što se pokazalo mnogo puta do sada kada je vlast u Rumi u pitanju, tresla se gora, rodio se miš.

Ova izjava načelnika Ljubišića može da stane rame uz rame sa izjavom sportskog komentatora Zvonka Mihajlovskog koji je onomad rekao da je statistika kao bikini, pokazuje sve, a ne otkriva ništa. Tako će verovatno biti slučaj i sa izveštajem DRI kada je opština Ruma u pitanje jer, eto, on pokazuje sve, a ne otkriva ništa, jer su i bivši i sadašnji umešani u sve, povezani kao creva, a od najavljenih procesa i krivičnih prijava neće biti ništa.Najtužnije u celoj priči je što će se i ovaj izveštaj "gurnuti pod tepih", jer se građani zabavljaju snimcima Karleuše, Čede, Seke, Mike, Đoke u kojima se pomenuti polivaju kofama ledene vode u sklopu humanitarne akcije, a gorepomenuti rumski političari trljaju ruke ne radeći ništa dok vreme prolazi, plate redovno ležu na račun i svemogući Vožd radi u njihovu korist.


s8


twn Are you sure that you want to switch to desktop version?