Informativni internet portal Rume | www.grad-ruma.net

Prodali smo portal

Kako smo januar i februar rešili da posvetimo samo onim važnim servisnim informacijama u Rumi, a većinu vremena onim lepim vestima o kojima nam dragi čitaoci stalno pišu a koje se tiču sporta, umetnosti i kulture naišli smo na odličan odziv emisije kratke forme "10 minuta o Rumi". Ostale vesti iz kulture, umetnosti i sporta po starom dobrom običaju niko skoro da i ne otvori jer naše čitaoce (a posebno one koji to nisu ali ipak nas čitaju) zanima samo crna hronika, trač-politika i pljuvanje po komentarima, anonimno, razume se...

Prodali smo portal
Foto: genius.com

U nedostatku crnih vesti i još crnjeg političarenja u ovoj opštini koju vode diletanti sa osnovnom školom, naši komentatori, odnosno onaj trol-deo sklon izmišljanju zavera, naoružani beznađem i besposličarenjem i u krizi zbog nedostatka gore navedenih informacija napisaše da je portal prodat naprednjacima.

Stokić: Halo, Tomiću, pa gde si jeb'o te bog?
Tomić: Jag är i Sverige, jag svalkar mina testiklar!
Stokić: Jesi li ti normalan? Šta pričaš to?
Tomić: Verkligen, jag är i Sverige, att spendera pengar på horor!
Stokić: Biće tebi horor kad te puknem preko pičke. Što si prodao portal? I što mi nisi ništa rekao, je l' ja treba poslednji da saznam?
Tomić: Ajde bre, koji ti je?! Portal je moj i dobio sam dobru cenu!
Stokić: Ma boli me uvo, nego kakav si dogovor napravio za mene? Evo Slatki mi ceo dan visi pred redakcijom, neću da mu otključam, a ne mogu ni na pijacu da odem!
Tomić: Pa obećali su da ćeš ostati, ne budi bez brige! Rekli su mi i da planiraju u prvoj polovini 2018. da zaposle još 500 ljudi, mahom sa članskim kartama.
Stokić: Ali ja nemam člansku kartu, ne znam ni šta mi je sa članstvom u LDP-u?! Otkad su mi ostali dužni 600 evra ne javljaju se više ni oni na telefon!
Tomić: Ma sve je dogovoreno, ti imaš pravo na akcije, zlatne upravljačke. Potpisali smo memorandum o razumevanju. Znaš da se oni drže zakona kao pijan plota. Pa ne bi Slatki nešto van zakonskih okvira, šta ti je?
Stokić: Znam ja to, oni su se dokazali na svim poljima, jeste da se Ruma raspada, ali to je zato što su oni prethodni bili baš loši. Jedva su Martinović, Slatki i Panić uspeli sve te rupe da zakrpe. Trebalo je preuzeti sve te zasluge za dobre stvari i prenaglasiti sve one loše. To je posao samo za genijalne ljude sa genijalnim idejama! Ali mi ipak neki nemir u predelu mošnica!  
Tomić: Rekoh ti da ne brineš, memorandum je potpisan. Nije kao prošli put da se vade da nisu razumeli šta piše. Slatki je u međuvremenu magistrirao. Lično sam video kako je iz glave pomnožio 22 i 56 na konferenciji koju su upriličili povodom osvajanja odličnog drugog mesta na listi najgorih opština!
Stokić: A to one konferencije u Gradskoj kući na koje nas ne zovu mimo zakona, khm khm, hoću reći u skladu sa zakonom i našim ustavnim pravom da dobijemo informacije od javnog značaja?
Tomić: Da, samo što sam ja instalirao tamo svoje ljude odavno, pa imam direktan prenos!
Stokić: A jesi bećar! Nego reci mi koliko para su ti dali?
Tomić: Vidi, da ti kažem, Telekom će prodati za male pare u odnosu na ovo!
Stokić: Au! Pa hoće li Telekom skoro prodavati? Mislim, kako bih mogao da uporedim, pošto si tajanstven oko cene...?
Tomić: Slatkom se javilo u snu da hoće, a to je proverena informacija. Prepričavao je taj san sekretarici Popović jedno jutro dok mu je gledala u soc! Ona odmah sanovnik u ruke, a tamo jasno kaže - Kada sanjate prodaju Telekoma to znači da su vam ovce (glasačke) na broju!
Stokić: Dobro je da opet imamo informacije iz prve ruke! Smem li i to da objavim?
Tomić: Ne znam ja, pitaj svog novog šefa. I pusti ga u redakciju, hladno je napolju, jbg!
Stokić: Jesi i sa Srđom Zlopogleđom napravio neki dil da ne objavljujemo više zoranove komentare jer podrivaju ustavni poredak rumske opštine?
Tomić: Razgovarali smo na tu temu i zaključak jeste takav. O daljem razvoju događaja moraćeš sa Srđom. Srđa mi je rekao da mu je zanimljiva činjenica da se niko više, osim tog ozloglašenog zorana, ne žali na grejanje i to od momenta kada je savetovao građanke i građane da se odsele u toplije krajeve i tako reše problem grejanja u zimskoj sezoni. Mislim da je čak i patentirao tu genijalnu ideju!
Stokić: Ko? zoran?
Tomić: Ma ne, Srđa Zlopogleđa! To je njegova ideja, autorska prava i sve. Onu drugu ideju kada je nudio nepoznatoj ženi da se greju zajedno u istom krevetu nije mogao da patentira jer se ne odnosi na celu populaciju!
Stokić: Aham, pa da, genijalnije od toga nema. Odseliš se u toplije krajeve. Sunce, more, nema Rume!
Tomić: To ti pričam!
Stokić: Znači sve u svemu - prodali smo se opet, mislim portal! Meni ionako nije jasno od onog prošlog puta, pre godinu i po, kad smo ga prodali naprednjacima isto - kako nisu skapirali sad kad si im prodavao da je već njihov?
Tomić: Brate, pa tamo nema pola pismenog čoveka, čast izuzecima Soretu i Đokiću. Ne kapiraju oni dve prostoproširene!
Stokić: A jesi im ga šukn'o, jeb'o te sotona da te jeb'o! Pravi si!
Tomić: Jag måste gå nu! Min svenska blondinen väntar på mig!
Stokić: Ajde, nek' ti je sasrećom! Čujemo se!

Ovaj događaj je izmišljen isto kao i priče zaludnih ljudi o prodaji portala. Ili nije...s8

twn Are you sure that you want to switch to desktop version?