Informativni internet portal Rume | www.grad-ruma.net

Godišnjica bombardovanja u Rumi

Sramota me je sopstvene zemlje kada vidim ko je sve bez ikakvog kriterijuma postao funkcioner. Pošten narod neće da se upliće u to blato, a ovom nepoštenom delu odgovara da budu u blatu. Tu se najlepše osećaju.

Godišnjica bombardovanja u Rumi
Foto: ruma.rs

16 godina od početka bombardovanja tadašnje SR Jugoslavije, a mi 160 godinama unazad otišli sa ovakvim funkcionerima koji ovcu nacrtanu ne znaju da sačuvaju! Promocija stranačkih kadrova koji nijednu zaslugu osim slepog verovanja vođi i sopstvenog interesa nemaju za poboljšanje kvaliteta života građana u Rumi.

U toj političko-septičkoj jami u koju upadaju svakakva govna bez ikakvog filtera sve postaje normalno, pa i to da dva mlada stranačka vojnika partija na vlasti (SPS i SNS), istih onih partija i ideologija koje su nas oterale u beznađe i koje su najzaslužnije za bombardovanje tadašnje nam zemlje, polažu venac povodom obeležavanja godišnjice od početka bombardovanja! Ko zna gde su im šefovi tog dana bili? Martinović, Mančić, Kardaš...? Možda ne smeju javno da izgovaraju reči kao što su "agresori" "NATO ubice" i slične kovanice koje su toliko puta u političkom delovanju sigurno izgovorili, a nakon što je veliki vođa u sadejstvu sa estradnim umetnikom Ivicom Dačićem potpisao sporazum sa "ozloglašenom" organizacijom doživeli prosvetljenje!

Znamo da se Martinoviću olako dese prosvetljenja, setimo se samo njegovih reči upućenih velikom voždu i osvedočenom psihopati:

s8

twn Are you sure that you want to switch to desktop version?