Informativni internet portal Rume | www.grad-ruma.net

Vakcinišite decu!

Postoji taj neki tzv. antivakcinaški pokret koji se širi kao zaraza posle nevakcinisanja po Srbiji. Strašno je što su to mahom majke i očevi koji se bore za izbor, a pri tom kao argumente nude nekakve kvazi stručnjake preko jutjub kanala, dokaze u montiranim slikama sa kojekakvim karakondžulama, opasne pojave u vidu "doktora" sumnjivog kredibiliteta... 

Vakcinišite decu!
Još jedan od pokušaja dezinformisanja velikog broja ljudi, činjenice apsolutno izmišljene!

Već postoje naznake epidemija po nekim mestima, opasnost se širi inspirisana glupošću i teorijama zavere ovih osoba koje sebe nazivaju antivakcinaši, u Srbiji neformalno organizovani u udruženje "Građanska inicijativa za neobaveznu vakcinaciju". Pozivaju se na Ustav i zakone, promovišu zdravlje, izlečenje putem raznih prirodnih i manje prirodnih načina, ali nikako baš ne priznaju te "ozloglašene" petovalentne vakcine. U njihovim izmišljenim studijama možete naći naravno i izmišljene podatke o svemu i svačemu, bez ikakvog naučno-medicinskog utemeljenja, sve se svodi na rekla-kazala priču koju ponajviše na svim mogućim kanalima društvenih mreža promovišu sledbenici Slađane Velkov. Ideja koja ih okupira i u koju toliko veruju jeste da te vakcine izazivaju autizam, što do sada nije potvrđeno nijednom ozbiljnom naučnom studijom.

Sve čime se bavi ovaj neformalni pokret roditelja jeste promovisanje teorija zavere i kroz priču o slobodnom izboru i (ne)poštovanju Ustava indirektno ugrožavanje zdravlja najmlađih odbijanjem da ih vakcinišu. Ovakva opasnost koja visi nad glavom svakom tom detetu čiji roditelj svesno izabere da ne veruje modernoj medicini i da ga svesno ugrozi, mogla bi da visi i nad glavama vaše dece s obzirom na činjenicu da je ovakvih slučajeva sve više i da ta čudna stvar zvana kolektivni imunitet gubi smisao njihovim odbijanjem da zaštite sopstvenu decu.

Ne treba da napominjem da se u grupama na društvenim mrežama koje promovišu ovu "borbu" uporedo dele i saveti o zdravoj ishrani i lečenju bolesti kojekakvim tinkturama, izmišljotinama bolesnih umova kojima je cilj valjda samo zarada, pa tako imate sad već čuveni MMS ili "čudotvorni mineralni napitak" koji se u principu ne razlikuje mnogo, kažu ni malo, od varikine koju koristite u domaćinstvu. Taj "lek" ovi "stručnjaci" i nadrilekari preporučuju kod svih mogućih i nemogućih oboljenja. Često ga pristalice Slađane Velkov daju svojoj deci, klistiraju ih, a nakon toga im izvlače nekakve parazite iz creva, premeravaju dužine, upoređuju, drugim rečima zreli su za prijavu kod socijalne službe i institucija koje se bave mentalnim zdravljem.

Da glupost i bezobrazluk nemaju baš nikakvu granicu dokazuje i to što svako od njih, pa i neke javne ličnosti (Jelena Karleuša, Maja Volk itd.), ponavljaju iste mantre kao sekta, ubeđeni da neki tamo zamišljeni neprijatelj radi na depopulaciji planete, a odakle bi taj neko krenuo nego od Srbije, razume se! Toliko su nas osiromašili uranijumom, GMO hranom, belim oblacima tzv. chemtrailsima, HAARP-om, a sada su rešili da nas masovno unište masovnim oružjem - petovalentnim vakcinama. Trn smo u oku svih zlih sila! Kada čujem logiku poput one da farmakomafija veliku zaradu ostvaruje preko bolesti koje sami prave i njima truju narod, a sve u cilju tog velikog zlog plana - depopulacije planete - naježi mi se kosa na glavi. Logika je jasna - prepoloviti stanovništvo planete zemlje da bi zaradio više novca?! I naravno, ko bi se infiltrirao u redove ovakvih neformalnih grupa nego "najbolji među nama", predstavnici osvedočenih fašističkih i klerofašističkih grupa: Naši, Obraz, Dveri, radikali i ostale statističke greške, jer ko bi se bolje borio protiv zamišljenih i izmišljenih neprijatelja srBskog naroda nego oni. Kuda to sve vodi?s8

twn Are you sure that you want to switch to desktop version?