Informativni internet portal Rume | www.grad-ruma.net

Dveri ne priznaju geografske odrednice


Kada vas neki čudni putevi dovedu na sajt Dverjana upada u oči koliko se marketinški ne razlikuju od svojih političkih i ideoloških protivnika. Sumnjiva mi je boja na glavnom baneru sajta - ljubičasta kao Preokret dijametralno suprotnog Čedomira i njegovog posrnulog LDP-a.


Dveri ne priznaju geografske odrednice

Verovatno će vas i ove nijanse crvene i plave podsetiti na neke druge partije, a marketinški stručnjaci bi mogli da vas upute i u to koliko te boje znače - a znače. Ali na stranu to pozajmljivanje boja, ruku na srce, niko ionako nije vlasnik palete, pa da ima autorska prava na određenu boju.

Čudi činjenica do koje dođete kada malo istražite sajt, a to je da, pored toga što se Dverjani zalažu za ukidanje autonomije Vojvodine, oni čak i ne priznaju geografski da je odrede kao severni deo Srbije, nego sve gradove koji teritorijalno pripadaju AP Vojvodini svrstavaju u Centralnu Srbiju. Pa tako na listi kancelarija imate odeljak Beograd i Centralna Srbija. Beogradski spisak se sastoji iz opština koje mu i pripadaju, a ostatak gradova je Centralna Srbija. Tako da ako niste znali građani Bačke Palanke, Zrenjanina, Kikinde, Sombora i svih ostalih vojvođanskih gradova, vi ste sada Centralna Srbija, medju šljivama.


s8
twn Are you sure that you want to switch to desktop version?