Informativni internet portal Rume | www.grad-ruma.net

Prodaju sina na ulici da izleče ćerku

Jedan kineski par prodaje sina kako bi sakupio novac za hemoterapije za njegovu sestru bliznakinju.

Prodaju sina na ulici da izleče ćerku

Dečak je stajao uz svoju 29-godišnju majku Meng Ksiangjan, dok je ona nagovarala prolaznike da ga kupe na ulici kineskog grada Kvingdao.

Šokantne fotografije pokazuju majku blizanaca kako stoji na ulici s plakatom na kojem piše da nudi sina kupcu koji će za njega ponuditi najviše novca, jer prikupljaju novac za lečenje njegove sestre koja boluje od akutne leukemije.

Dodaje da ona i njen suprug vole svoju decu, ali da će devojčica verovatno umreti ukoliko ne bude podvrgnuta lečenju koje oni ne mogu da priušte. Žele svog dečaka da prodaju dobrim ljudima kako bi i on i sestra imali priliku za život.

"Do prošle godine imali smo predivnu porodicu i mislili smo da imamo sve što nam treba s našim blizancima. Ali sve se promenilo kada je mojoj ćerki u avgustu dijagnostikovana leukemija i svu smo našu ušteđevinu potrošili i pozajmili od prijatelja sve što smo mogli. Međutim, to nije bilo dovoljno i nadamo se da ćemo prikupiti gotovinu od prodaje našeg sina", rekla je Meng.

Porodica je prodala stan u kojem su živeli i sav nameštaj i sada žive u garsonjeri veličine 10 kvadratnih metara, u blizini bolnice u kojoj se bolesna devojčica leči.

Roditelji imaju problema i sa grejanjem stana, što je veoma važno za devojčicu koja prima hemoterapiju.


s8


twn Are you sure that you want to switch to desktop version?