Informativni internet portal Rume | www.grad-ruma.net

Znakovi da će biti dobar otac

Ženama koje žele da se ostvare u ulozi majke veoma je važno da muškarac pokaže kakav bi otac bio njihovom detetu.

Znakovi da će biti dobar otac

Evo nekoliko stvari koje pokazuju da će vaš partner biti dobar otac:

Pomaže po kući


Možda neće u svom planeru upisati usisavanje dnevnog boravka, ali ako na sebe preuzme pripremu večere, i pri tom mu ništa ne zagori, pokazuje volju za pomaganjem u zajedničkom životu. Uz to, iskustvo u obavljanju takvih zadataka sigurno će dobro doći nakon što se dete rodi.

Dobar je pod pritiskom


Ako se izgubi, hvata li ga panika? Gubi li tlo pod nogama u stresnim situacijama na poslu? Da se nađete na pustom ostrvu, da li bi se rasplakao usred ničega ili napravio koplje sa kojim bi lovio ribe u plićaku? U slučaju potonjeg, takav će muškarac sigurno moći da zbrine bebu u dva ujutro.

Prepoznaje zabavnu stranu života


Ima dovitljive komentare koji vam smanjuju stres i održavaju dobru volju? Često se smeje, makar sam sa sobom? Ima zaigranu prirodu, i ponekad izgleda poput dečaka u odraslom telu? Te vrline pokazuju da će postati brižan tata, koji će decu okruživati smehom, sigurnošću i veseljem.

Drži stvari pod kontrolom


Muškarci s istinskim samopouzdanjem imaju instiktivnu potrebu za nadzorom svoje okoline. Ako vaš partner štreberski prati plaćanje režija, vodi brigu da sva tehnika u kući radi besprekorno i nikad ne ide na put sa nedovoljno goriva u rezervoaru, to su samo neki od znakova koji vam pokazuju da će i u očinstvu biti odgovoran.

Brine o vašim potrebama


Ukoliko vaš partner pokazuje interes za vaše želje i ima ih nameru da ispuni unutar svojih mogućnosti, pokazuje požrtvovnost i spremnost ulaganja u vašu sreću. Nagovara li vas da sebi kupite novi mobilni telefon, nudeći i pomoć iz sopstvenog džepa, pokazuje da vas voli i da želi biti deo pozitivnih stvari u vašem životu.

Ne boji se da vam se suprotstavi


Žalite se kako vam šef prigovara jer odlazite pola sata pre kraja radnog vremena, a potencijalni otac vaše dece vam se smije u lice i staje na njegovu stranu? Možda je to početak velike svađe, ali budite sretni što imate muškarca koji vas, pod cenu mira u kući, spremno vraća na zemlju. Ta će mu karakteristika biti preko potrebna kao ocu, s obzirom da ga čekaju slični sukobi s detetom.

Ima veliko srce


Nikad ne izbegne priliku da nekome pruži pomoć, a telefonske razgovore sa porodicom ne završava bez volim te na kraju? Kupuje vam cveće ili slične poklone bez posebnog razloga i učestvuje u humanitarnim akcijama? Veliko je srce garancija zrelog i promišljenog muškarca, a uz njega je srećno detinjstvo pomladka zagarantovano.


s8


twn Are you sure that you want to switch to desktop version?