Informativni internet portal Rume | www.grad-ruma.net

Ekološki seminar u Specijalnom rezervatu prirode Bagremara

Ekološki seminar "Mala škola održivosti" održaće se od 25. do 27. avgusta u Specijalnom rezervatu prirode Bagremara, najavili su danas organizatori - Omladinski ekološki kluba iz Bačke Palanke, Zeleni skok i Kulturno-edukativna zajednica iz Novog Sada.

 

Ekološki seminar u Specijalnom rezervatu prirode Bagremara

Cilj seminara, na kome će učestvovati mladi iz Vojvodine uzrasta od 16 do 30 godina, jeste podizanje ekoloske svesti i praktičnih veština kroz predavanja i radionice.

Teme o kojima će se debatovati na seminaru biće ekosela i permakultura, organsko baštovanstvo, kompostiranje, reciklaža i obnovnljivi izvori energije (biodizel).

Učesnici mogu da nauče kako da pravilno kompostiraju, kako da grade od prirodnih materijala i šta je ekošelo u pravom smislu te reči, ali i kako proizvesti biodizel, kako napraviti organsku baštu, kako na najbolji način upravljati otpadom.

Prijave za seminar mogu da se pošalju na: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. , Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. . U prijavi je potrebno upisati ime i prezime, kontakt telefon, godište, fakultet ili zanimanje.

 


s8

twn Are you sure that you want to switch to desktop version?