Informativni internet portal Rume | www.grad-ruma.net

Ne gubite identitet u vezi

Dogovori su važni u svakoj vezi i bez obzira na to koliko vam se devojka sviđa, nemojte sebi da dozvolite da zbog nje izgubite identitet, upozoravaju ljubavni terapeuti.

Ne gubite identitet u vezi

Evo stvari kojih nikako ne biste smeli da se odreknete...

Prijatelji
Vaša draga se namršti kada samo spomenete drugare iz detinjstva, jer misli da su gubitnici ili joj nije jasan njihov smisao za humor, ali to nije razlog da ih se odreknete. Ne zaboravite da su oni bili uz vas i pre nje.

Porodica
Ako se devojci sa kojom ste u vezi ne dopadaju vaši roditelji, braća i sestre i njihov uticaj na vas, to može da bude ozbiljan problem. Ipak, nikako ne pristajte na emotivne ucene poput one "Da ti je stalo do mene, ti bi sada bio sa mnom, a ne bi trčao kod svojih".

Snovi
Nastavite da maštate o tome da ćete jednog dana da otvorite kafić ili svirate gitaru u bendu iz kraja, čak i kada ona misli da je to klinački. Snovi su deo nas, ako ih se odreknete, na putu ste da se jednog dana probudite očajni.

Uverenja
Istraživanja pokazuju da je jedna od najvažnijih stavki za opstanak veze isti sistem vrednosti i pogled na svet. Ako se po tom pitanju dijametralno razlikujete od partnerke, promenite nju, a ne svoja uverenja.

Fizički izgled
Male promene su u redu, ali, ako vaša draga traži da promenite sve: od frizure, preko brade, do garderobe, zapitajte se da li joj se uopšte sviđate.


s8


twn Are you sure that you want to switch to desktop version?