Informativni internet portal Rume | www.grad-ruma.net

Kako muškarac prolazi kroz raskid na Fejsbuku?

Srceparajući stihovi, statusi, fotke gde su seksi, i još mnogo toga... Muškarci imaju određene aktivnosti na društvenim mrežama koje ukazuju na to da su opet solo a njihovim bivšim partnerkama to ume i te kako da ide na nerve.

Kako muškarac prolazi kroz raskid na Fejsbuku?

Kako muškarac prolazi kroz raskid na Fejsbuku?

1. Status ili pesma posvećena tebi

Najveći problem ovde čak i nije to što ćeš ti videti status poput "napokon slobodan" ili poslušati pesmu koja u refrenu 5 puta ističe kako je lepo što si otišla. Problem je što će to videti 150 vaših zajedničkih prijatelja i možda zaključiti kako si ti bila najgora devojka na svetu.

2. Slike drugih devojaka

Nakon raskida tvoj bivši dečko će sigurni objaviti sliku ili slike s drugim devojkama iz "ludih" noćnih izalazaka, koji možda uopšte nisu bili takvi, ali nema veze, to će ostaviti tebi na razmišljanje.

3. Lajkovanje

On dobro zna da ti je smetalo lajkovanje slika drugih devojaka na Fejsbuku. Sad će mu to postati omiljena aktivnost, u istu svrhu - da se zapitaš što, kako i otkad.

4. Pijane poruke

Događa se i najboljima, ali ovde mislimo na poruke u gluvo doba noći, koje očigledno pozivaju na usputni seks, jer dotični nema bolje opcije. Ne postoji smajlić koji bi mogao izraziti tvoj izraz lica i veliko "nema šanse".

5. Golišave slike

A sad je krenuo u teretanu?


s8


twn Are you sure that you want to switch to desktop version?