Informativni internet portal Rume | www.grad-ruma.net

Ovo su najbolji prirodni afrodizijaci

Mala plava pilula? Zaboravite je. Želju za seksom može da probudi i nešto što ćete pojesti, popiti, ili namirisati.

Ovo su najbolji prirodni afrodizijaci

Čarobna reč glasi: prirodni afrodizijaci. Jačaju libido, a većinu već imamo kod kuće, ili lako možemo da ih nabavimo. Afrodizijak je, pritom, sve što nam jača polni nagon ili nas uzbuđuje. To može biti  miris, slika, ali i namirnica.

Primera ima bezbroj: malo muškatnog oraščića kao začin jelu, špargle kao prilog, ili praline za dezert. Ili pak On može da vas u krevetu hrani bombonama, ili da vi Njega malo razmazite tako što ćete ga izmasirati uljem od vanile, čiji je miris pouzdan afrodizijak. Najjači afrodizijak, je, međutim, uvek u našoj glavi.

1. Špargla

Izgleda kao falusni simbol, a i zaista je prvorazredni afrodizijak. Aminokiselina aspargin koju sadrži poboljšava prokrvljenost ograna u maloj karlici. Špargli ima do pred kraj juna, tako da je upravo sad vreme da ih probate.

2. Riba

Masna riba, kao što je losos ili sardina, sadrži omega-3 masne kiseline, a one su takođe važne za dobru prokrvljenost - koja je neophodan uslov za dobar seks.

3. Celer

Narod veruje da je dobar lek za impotenciju i gubitak seksualne želje. U celeru se navodno nalaze supstance slične hormonima, koje bude i naše sopstvene hormone. U svakom slčaju, ne škodi ako probate.

4. Beli luk

Kao sredstvo za poboljšanje potencije koristili su ga još i stari Egipćani. Zbog "specifičnog" mirisa bitno je, međutim, da ga jede i partner, jer bi inače mogao brzo da pokvari zabavu.

5. Čokolada

Stimuliše i izaziva euforiju. Neurotransmiter feniletilamin budi želju za ljubavi. Ako Ona nije raspoložena, On bi mogao da je nahrani čokoladnim bombonama, ili čokoladicama. Naravno, bez ikakvih zadnjih namera.

6. Kavijar

Smatra se da budi seksualnu želju, a u kombinacijai sa votkom, još i dvostruko više. U svakom slučaju, alkohol opušta, ali ne treba preterati.

7. Ulje od vanile

Ako planirate erotsku masažu, obavezno nabavite ulje od vanile. Ovaj miris budi i stimuliše seksualne organe. Topla čokolada s malo vanile je pravi ljubavni napitak.

8. Ljuta papričica

Ljuto čini da sluzokoža nabubri. I to ne samo u ustima.


s8


twn Are you sure that you want to switch to desktop version?