Informativni internet portal Rume | www.grad-ruma.net

Najbizarnije smrti zbog seksa

Seks itekako može biti opasan, što potvrđuje i japanski par koji je 14 godina čekao pre nego što su počeli da 'konzumiraju' svoju vezu.

Najbizarnije smrti zbog seksa

Sahi i Tomio Hidaka prve bračne noći su tokom seksa oboje doživeli srčani udar i umrli u 34. godini života.

Rumunski fudbaler Mario Bugeanu i njegova devojka Mirela Lancu nisu mogli da pričekaju do spavaće sobe, pa su se u seks upustili čim su ušli u garažu. Vodili su ljubav u automobilu koji je sve vreme radio i napunio garažu ugljen monoksidom koji ih je na kraju i ubio.

Smrt od pojasa nevinosti

Peruanka Rosa Vela svoju vernost suprugu je skupo platila. On joj je, pre nego što je otputovao na službeni put, napravio pojas nevinosti od kojeg je na kraju i umrla. Korodirani pojas uzrokovao je najpre sepsu, a potom i smrt.

Strast na klaviru

Američki ljubavnici - izbacivač Džimi Ferozo i plesačica Teresa Hil upustili su se u seks na klaviru u The Condor Baru u San Franciscu. Tokom vođenja ljubavi, slučajno su pokrenuli hidraulični mehanizam koji podiže klavir. Klavir se podigao do plafona i priklještio i ubio Džimija.

Autoerotsko gušenje

Britanac Frenk Barton umro je usled autoerotskog gušenja. Ovog 85-godišnjaka našli su dva meseca posle smrti s kapom za kupanje u ustima i konopcem oko genitalija.

Igranje sa strujom

Mladi bračni par iz Pensilvanije Tobi i Kirsten Tejlor u seksu su koristili električni stimulans, ali 2008. godine su preterali. Tobi je na Kirstenine bradavice stavio štipaljke i spojio ih na struju koja ju je na kraju i ubila.

Seksi opklada

Rus Sergej Tuganov izgubio je život zbog opklade. On se kladio da će uspeti zadovoljiti dve svoje prijateljice u 12 sati dugom seks maratonu. Tuganov je uspeo, ali nekoliko minuta nakon toga umro je. Njegovo srce nije izdržalo bočicu Vijagre koju je popio.

Pad s balkona

Amerikanka Sandra Orelana život je izgubila padom sa zgrade. Ona se 1996. godine našla u hotelu u Los Anđelesu s preduzetnikom Robertom Li Salazarom i tokom vrućih igrica je izgubila ravnotežu i pala preko ograde balkona.


s8


twn Are you sure that you want to switch to desktop version?