Informativni internet portal Rume | www.grad-ruma.net

Greške koje prave prevarene žene

Ko jednom prevari, opet će. Ponekad, bez obzira šta radite možete biti prevarene i ne postoji ništa što je to moglo da spreči. Na vama je da odlučite šta i kako dalje, a mi vam donosimo nekoliko grešaka koje prave prevarene žene, a ne bi trebalo.

Greške koje prave prevarene žene

1. Istraga

Jedna od najčešćih grešaka koje prave prevarene žene jeste to što počnu da istražuju svaku sitincu koju vide ili čuju nakon toga. Iako je ponekad prirodno biti sumnjičav postoje trenuci kada jednostavno grešite i optužujete partnera za nešto što nije uradio. Ako želite da nastavite da ga optužuješ onda nađite prave i konkretne dokaze i činjenice za to.

2. Krivica

Najlakše je okriviti drugu ženu, ali setite se da je za prevaru potrebno dvoje i da je on itekako mogao da bira, pre nego što je išta uradio.

3. Menjate sebe

Ono što svakako treba izbegavati, jeste da menjate sebe samo kako biste ga zadržali. Ako mislite da ste vi krivi za njegove postupke razmislite još jednom. "Ako vas je on prevario, to nije odraz vaše vrednosti, već činjenice da je on nesposoban da održi zdrav odnos", otkriva Kejt Davn za All Women's talk.

4. Menjate njega

Morate jasno da znate da mnogo grešite jer da bi se osoba promenila to mora i sama da želi.

5. Izvinjenja

Kada su prevarene, neke žene imaju tendenciju da oproste partneru, verujući kako je to bilo samo jednom, zbog određenih okolnosti i da se neće ponoviti. Pa pre nego se odlučite da prihvatite ovo objašnjenje, dopustite mu da vam pokaže koliko mu je žao i koliko mu je stalo do vas. Tek tada ste spremni da donesete odluku.


s8


twn Are you sure that you want to switch to desktop version?