Informativni internet portal Rume | www.grad-ruma.net

Šest pokazatelja da ste odlični u krevetu

Ne treba da znate sve poze kako biste bili dobri u krevetu. Umesto toga, taj epitet se može svesti na nekoliko realnijih činjenica.

Šest pokazatelja da ste odlični u krevetu

1. Ne osuđujete

Otvorenost za različite želje jedan je od takvih stvari. Bitno je da poslušate želje i fantazije svog partnera, bez osuđivanja, jer to je ono što njega pali, a svi se razlikujemo po tom pitanju.

2. Inovacije

Kreativnost je ključ. Zato, nemojte da dopustite da sve novosti predlaže vaš partner, već i same pronađite nove načine da začinite stvari. I budite spontane.

3. Tuđe potrebe

Dobri ljubavnici sposobni su da stave potrebe svog partnera ispred vlastitih. To ne znači da tako mora biti uvek, ali to može itekako da poboljša stvari. On će se sigurno odužiti.

4. Solo akcija

Onaj ko dobro poznaje svoje telo i svoje želje, više uživa u seksu. "Iako je uvreženo mišljenje kako više masturbacije dovodi do manje želje za seksom s partnerom, vrlo često to nije istina" prenosi "Women's Health". To može biti i odlična predigra.

5. Samopouzdanje

Dobri ljubavnici skoncentrisani su na izvedbu, a ne na propratne sadržaje, poput brige o tome je li partner primetio na njihovom telu neku manu. Samopouzdanje je najseksi stvar koju možete dovesti u vaš krevet.

6. Glasnije

Biti u stanju opustiti se i prepustiti, takođe je jedna od osobina dobrih ljubavnika. "Muškarci često ističu kako bi voleli da u njihovim krevetima ima malo više buke. Tako su sigurni da nešto dobro rade, odnosno ne rade. Oni žele da iskoriste te zvukove kao putokaz da idu u dobrom smeru."


s8


twn Are you sure that you want to switch to desktop version?