Informativni internet portal Rume | www.grad-ruma.net

Isparkiravanje kao nauka (VIDEO)

Nekim vozačima, ako se tako mogu nazvati, isparkiravanje je prava nauka. Manevrisanje u rikverc i osećaj za prostor im dođu kao večite misterije koje nikako ne mogu da dokuče.

Isparkiravanje kao nauka (VIDEO)

Video-snimak koji se pojavio prikazuje ženu vozača na parkingu u kanadskom gradu Kalgariju. Uprkos tome što je parking bio poluprazan, trebalo joj više od četiri minuta da isparkira svoj terenac BMW.

Odmah na početku udarila je i oštetila jedan automobil, a onda nastavila punih četiri minuta da se isparkirava.Mesta je bilo i više nego dovoljno da se komotno isparkira, ali je odlučila da okreće svoj terenac baš između jedina dva automobila na parkingu. U jednom trenutku, vlasnik jednog od njih se čak i odvezao sa parkinga bukvalno ostavljajući dovoljno mesta da se provuče kamion, a kamoli terenac.

Da čitava situacija bude još gora, vlasnik crvenog automobila koji je na početku snimka udarila, ne primećujući štetu na svom četvorotočkašu, čak joj je i pomogao na kraju da se isparkira a da ne udari u još jedan automobil.

Kada je konačno okrenula svoj terenac, uredno se odvezla sa parkinga ne zaustavljajući se da pogleda koliku je štetu napravila.

Kanadska policija je pre neki dan u Vankuveru zbog prebrze vožnje i ugrožavanja saobraćaja oduzela „lamborgini hurakan“, a ne bi bila loša ideja i da pomno prate terenac sa ovog snimka. Za svaki slučaj.  


s8


twn Are you sure that you want to switch to desktop version?