Informativni internet portal Rume | www.grad-ruma.net

Sav apsurd besa za volanom (VIDEO)

Postoje osobe koje propuštanje drugog automobila ispred sebe doživljavaju kao znak slabosti. Kada se dvojici takvih vozača ukrste putevi u saobraćaju, izreka "pametniji popušta" gubi svaki smisao.

Sav apsurd besa za volanom (VIDEO)

U današnje vreme kada ljudi za volan često sedaju nervozni i frustrirani, dovoljan je beznačajan povod da izazove besmislen incident na putu. Pre nego što se glave ohlade, šteta je već načinjena.

Jedna od situacija koje svakodnevno viđamo u saobraćaju je nadmetanje vozača u tome koji će od njih da zauzme mesto u traci ispred drugog. Iako je u pitanju razlika od samo nekoliko metara, skloni smo da po svaku cenu "protivnika" ne propustimo ispred.

Bezazleno čarkanje dva vozača lako preraste u ozbiljan sukob, a ako se iza nađe neko ko će to da snimi kamerom, njihovu glupost može da vidi čitav svet:Na snimku se ne vidi šta je dovelo do ovako tvrdoglavog ponašanja vozača, ali za ono što se dogodilo kasnije ne postoji opravdanje i racionalno objašnjenje.

Iako su u svoje automobile ušli kako bi se udobno prevezli sa jednog mesta na drugo, negde usput kao da su zaboravili šta je bio cilj vožnje.


s8


twn Are you sure that you want to switch to desktop version?