Informativni internet portal Rume | www.grad-ruma.net

ASTRO: Šta nas čeka u novembru?

U novembar ulazimo uz radnu energiju, i naoružani strpljenjem...

ASTRO: Šta nas čeka u novembru?

Posebno će muškarcima na prvom mestu tokom čitavog novembra biti karijera, posao i izražena želja za stalnim napretkom. Zapravo ovakvog Marsa, ovakvu energiju iz znaka Jarca, želela je Venera, odnosno žena, na početku ove godine, u prva tri meseca 2014. godine.

I sada, kada se u njoj probudila strast, kada mašta o opasnosti, drami, ljubomori koja Veneru iz znaka Škorpije zapravo i jedino može uzbuditi, dočekuje je muškarac koji nije sklon nikakvim suludim idejama o rizicima. On je hladne glave i po svaku cenu neće ugroziti svoj ugled. Stoga, dve potpuno različite energije, muški i ženski princip, neće se usaglasiti u novembru. Žena očekuje opasnog muškarca, mašta da na svoj život preslika ljubav Romea i Julije, ali to nikako da dobije.

Posebno izražen osećaj emotivnog nezadovoljstva čeka nas u periodu punog Meseca u znaku Bika, 6. novembra. Sve što smo započeli krajem oktobra na emotivnom planu sada poprima pun smisao. Sada mislimo da znamo, gde smo, šta smo, procenjujemo da li smo na emotivnom gubitku ili dobitku. Međutim, savet je preskočiti period punog Meseca iz znaka Bika kada su u pitanju ovakve emotivne analize. Pod uticajem Saturna bićete skloniji depresiji i mračnijim mislima i svaki pokušaj da razmišljate objektivno, ako ne i pozitivno, završavaće se fijaskom.

Ženama je preporučljivo da više odmaraju, da priušte sebi što više sna, da se prepuste regeneraciji čitavog organizma na ovaj način. Pustite muškarce da se posvete sebi i postizanju ličnih uspeha, sada su na vrhuncu svoje upornosti, a građevina i ekstremni sportovi će biti u žiži.

U svakom slučaju volećete ih više ukoliko ostvare sebe, ispolje svoju želju za vlašću i želju za potvrđivanjem na prilično dominantan način negde na poslu, radnom mestu nakon čega vam mogu doći potpuno zadovoljni, spremni da vam pomognu i učine život sadržajnijim.


s8


twn Are you sure that you want to switch to desktop version?