Informativni internet portal Rume | www.grad-ruma.net

Danas počinje Futsal fest u Rumi

U Rumi će se od 4. do 8. juna održati međunarodni futsal turnir "Futsal fest".

 

Danas počinje Futsal Fest

 

Turnir će svečano biti otvoren 4. juna u 18 časova prvom utakmicom iz grupe A, posle čega u 20 časova sledi revijalna utakmica između glumaca iz filma Montevideo i ekipe kompanije "Koka-Kola".

 

Ekipe su podeljene u 6 grupa po 4 tima, a u dalji deo takmičenja idu po dve najbolje plasirane ekipe iz svake grupe, kao i 4 najbolje trećeplasirane ekipe.

 

Igor Đorđević, direktor Futsal kluba "Arena", koji je osnivač "Futsal festa", a koji se ove godine prvi put održava u Rumi, rekao je za portal: "Želim ovom prilikom da pozovem sve Rumljane i ljubitelje futsala iz okoline, da dođu i uživaju u majstorijama "igre na petoparcu". Sa zadovoljstvom mogu da istaknem da će ove godine na turniru učestvovati 24 ekipe iz 8 različitih zemalja Evrope. Iz inostranstva nam dolazi 10 timova, imamo timova iz naše Prve i Druge futsal lige, kao i sponzorskih timova. Zanimljiv podatak je da će se u ekipama naći preko 70 reprezentativaca zemalja koje će ove godine učestvovati. Ekipe će se boriti za nagradni fond od 5000 evra."

 

Vesti sa turnira možete pratiti na sajtu www.futsalfest.rs, a najvažnije detalje i događaje prenosićemo svakodnevno na portalu.

 


s8

 

twn Are you sure that you want to switch to desktop version?