Informativni internet portal Rume | www.grad-ruma.net

Rumljanin uhapšen zbog pljačke nekoliko prodavnica, Inđijac opljačkao menjačnicu u Rumi

Policijski službenici Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici su po ovlašćenju nadležnog tužioca odredili zadržavanje do 48 časova M.B. (28) iz Rume zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio više krivičnih dela razbojništva, saopšteno je danas iz Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici.

Rumljanin uhapšen zbog pljačke nekoliko prodavnica, Inđijac pljačkao po Rumi

Kako se navodi, osumnjičeni se tereti da je maskiran i uz pretnju nožem, otimao pazar iz više prodavnica na području Rume.

Nakon saslušanja u Osnovnom javnom tužilaštvu u Rumi osumnjičenom je rešenjem sudije za prethodni postupak određen pritvor do trideset dana.

Mitrovčan uhapšen zbog falsifikovanja

Pripadnici Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici su odredili zadržavanje do 48 časova i A.T. (35) sa područja Sremske Mitrovice, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo falsifikovanje novca.

Kako je saopšteno, osumnjičeni je u periodu od marta do aprila prošle godine, zajedno sa još pet osoba poznatih policiji, u više menjačnica i prodajnih objekata u Sremskoj Mitrovici, Novom Sadu, Inđiji i Mačvanskoj Mitrovici stavljao u promet falsifikovane novčanice od 200 evra.

A.T. će, kako se dodaje, u zakonskom roku biti saslušan u Osnovnom javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici, a protiv ostalih je već ranije podneta krivična prijava u redovnom postupku.

Inđijac pljačkao po Rumi

Iz policije u Sremskoj Mitrovici dodaju da je identifikovan i N.Š (25) iz Inđije, koji se sumnjiči da je u toku prošle godine opljačkao menjačnicu na području Rume, iz koje je oteo oko 500.000,00 dinara. Njemu je nakon saslušanja u Osnovnom javnom tužilaštvu u Rumi određen pritvor do trideset dana.


s8


twn Are you sure that you want to switch to desktop version?