Informativni internet portal Rume | www.grad-ruma.net

I dalje nepoznat identitet leša pronađenog kod Klenka

Muškarac čiji je leš nađen ispod mosta na Savi u selu Klenak ubijen je nožem, pokazala je obdukcija urađena u Institutu za sudsku medicinu u Novom Sadu.

I dalje nepoznat identitet leša pronađenog kod Klenka

"Muškarcu koji se i dalje vodi kao N. N. lice naneto je više uboda nožem. Smrtonosan je bio ubod u pluća, a drugi kad mu je ubica prerezao vrat. Inače, telo muškarca nije trulo, što znači da se ubistvo dogodilo skoro", kaže izvor Kurira.

Inače, ubijeni muškarac bio je visok oko 165 cm, težak oko 70 kg, proćelav, svetlosmeđe kose. Na sebi je imao farmerice i teksas jaknu.

"Telo muškarca zatečeno je u blizini obale i samog plićaka reke. Na obali su odmah uočeni tragovi krvi. Nakon izvršenog uviđaja utvrđeno je da je smrt muškarca nastupila nasilno, da je ubijen. Pretpostavlja se da je počinilac telo hteo da ubaci u reku, ali da nije uspeo do kraja", kaže izvor Kurira.

Podsećamo, policija je u utorak ujutro u reci Savi kod Klenka pronašla beživotno muško telo na kojem je bilo vidljivih tragova nasilja, a telo je nakon toga poslato na obdukciju.


s8


twn Are you sure that you want to switch to desktop version?