Informativni internet portal Rume | www.grad-ruma.net

Ovo je Rumsterdam

Rumsterdam je onlajn kutak namenjen svim kreativnim ljudima koji žele da podele svoje inspiracije I stvaralaštvo sa drugima.

Ovo je Rumsterdam


Osnovna uloga portala Rumsterdam je lociranje kvalitetnih i relevantnih sadržaja od kreativnog značaja. Zamišljen kao poligon za ukrašavanje svakodnevice, ovaj digitalni kutak okrenut je svim kreativnim ljudima koji stvaraju na području Srema, te predstavlja kolekciju priča i slika inspirisanih radom pojedinaca.

Cilj ove mreže kreativaca jeste popularizacija savremenog umetničkog izražaja mladih, kako na polju književnosti, tako i u sferama audio-vizuelnih umetnosti. Krajnja zamisao ovog onlajn kutka je stvaranje svojevrsnog digitalnog zapisa pisanih i audio-vizuelnih umetnosti koji će okupiti mlade rumske stvaraoce na jednom mestu.

Maja Žikić, idejni tvorac portala ističe važnost proaktivnog delovanja mladih i njihov značaj u rešavanju društvenih problema, a Vanja Ratković, izvršni urednik, napominje da se Rumsterdam nameće kao idealna platforma jer omogućava brzo i efikasno širenje informacija od kreativne važnosti ali i pruža šansu onima koji bi tek trebalo da se odvaže na put kreativnim vodama.

Kreativni portal Rumsterdam jedinstvena je platforma u sremskom regionu. Između ostalog, omogućava mladim umetnicima kreiranje portfolija, promociju autorskog sadržaja, ali i pružanje svežih informacija o konkursima i dešavanjima.

Ukoliko vam je kreativnost jača strana, a pritom ste zainteresovani za razmenu dobrih ideja, posetite portal na adresi www.rumsterdam.com, a slobodno pišite i na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ako mislite da ne bi škodilo da podelite svoje stvaralaštvo.


s8

twn Are you sure that you want to switch to desktop version?