Informativni internet portal Rume | www.grad-ruma.net

Fudbaleri Partizana sprečili tuču na parkingu

Pola sata pre starta utakmice u Humskoj, došlo je do sukoba između navijača dveju ekipa na istočnoj tribini, uz korišćenje pirotehnike, pa je morala da interveniše žandarmerija.

Fudbaleri Partizana sprečili tuču na parkingu

Kada su se igrači aktuelnog šampiona Srbije spremali da uđu u klupski autobus, došlo je do verbalnog okršaja između pojedinih igrača crveno-belih i redara koji je obezbeđivao prostor na parkingu.

Dešavanja pored stadiona u Humskoj pratila je i grupa navijača Partizana, a sukob je eskalirao kada je kapiten Zvezde Nikola Mijailović nasrnuo na redara. On je na taj način odlučio da zaštiti Miloša Bosančića, jer je prethodno je, navodno, redar vređao vezistu tima sa Marakane (koji je ponikao upravo u Partizanu).

Na to su odregovali navijači Partizana, koji su u međuvremenu drmali zaštitnu ogradu, krenuvši ka igračima gostiju, ali je veći incident sprečen reakcijom igrača Partizana. Autobus crno-belih bio je parkiran u blizini, pa su igrači Marka Nikolića prišli i pozdravili se sa protivnicima, kako bi sprečili bilo kakav dalji problem.

Ovakav potez naišao je na aplauz svih prisutnih na parkingu pored stadiona. Fudbaleri Partizana savladali su Crvenu zvezdu u 147. večitom derbiju, u devetom kolu Jelen Superlige, a junak je ponovo bio Nikola Drinčić.   


s8

twn Are you sure that you want to switch to desktop version?