Informativni internet portal Rume | www.grad-ruma.net

Turski mediji: Uhapšen ubica Marka Ivkovića

Turski medij "Jurt Gazeteši" objavio je da je ubica Marka Ivkovića uhapšen, a identičnu informaciju objavio je i "Hurijet".

Turski mediji: Uhapšen ubica Marka Ivkovića

Navijača Crvene zvezde ubili su huligani Galatasaraja pre utakmice košarkaških klubova u Evroligi prošlog petka, a "Jurt" i "Hurijet" navode da je osumnjičeni za ubistvo uhapšen.

Pet osoba privedeno je prvo na osnovu snimaka, pregledano je oko 300 sati video materijala sa velikog broja kamera, a više od 200 ljudi uključeno je u istragu u okviru četiri specijalna tima.

Najnovija tehnologija korišćena je kako bi se identifikovala lica i kako bi se otklonile smetnje koje stvaraju loše osvetljenje i slični spoljni faktori. "Hurijet" prenosi da je petoro osumnjičenih dalo određene informacije o osobi koja je izvršila ubistvo, a čiji lik nije bio najjasniji zbog svetla baklji.

Prema prvobitnim informacijama, petorica privedenih koji su bili najbliži mestu zločina negirali su da znaju ko je usmrtio Marka Ivkovića, koji je preminuo u bolnici posle pokušaja reanimacije, ali su promenili iskaz.


s8

twn Are you sure that you want to switch to desktop version?