Informativni internet portal Rume | www.grad-ruma.net

Najbolje aplikacije za vremensku prognozu

Ako vam promenljivo vreme ovih dana nije najbolji saveznik, neka to bude neka meteorološka aplikacija. Predstavljamo vam pet koje se kotiraju kao najbolje, a jedna će vam sigurno pomoći da se lakše izborite sa naletima kišnih dana i onih retkih toplih.

Najbolje aplikacije za vremensku prognozu

Pre nego što isplanirate vikend ili slobodne dane, proverite sa nekom od sledećih aplikacija kakvo vas vreme očekuje. Predstavljamo vam pet, a što je najbolje, sve su besplatne.

Weather Underground - Ova aplikacija omiljena je među zaluđenicima koji koriste svoju mrežu ličnih meteo-stanica i povezuju se sa ostalim korisnicima. Nedavni redizajn je osvežio izgled aplikacije koja je sada jednostavna i pregledna.

Yahoo Weather - Lepo dizajnirana aplikacija koja je pokupila dobre karakteristike drugih vremenskih aplikacija, ali su ovde neke čak i poboljšane. Ovu aplikaciju dodatno poboljšavaju ubečene Flickr slike. Ako vam se ne sviđa Weather Underground, dajte ovoj aplikaciji šansu.

1Weather - Ova aplikacija najviše će vam biti od koristi ako vam je potrebna vremenska prognoza iz sata u sat. Ostale njene karakteristike slične su drugim aplikacijama ali deluje pomalo zastarelo.

Weather - Ako koristite uređaj sa IOS operativnim sistemom, verovatno ćete ceniti čist izgled i "drvenu" temu. Ova aplikacija je malo oskudna, ali isporučuje sve važne informacije.

AccuWeather - Prednost ove aplikacije je to što u ponudi ima višejezičnu video-prognozu. Ipak, deluje malo zastarelo i neophodan je novi dizajn. Ako vam aplikacija deluje previše komplikovano, uvek možete da posetite sajt AccuWeather.


s8


twn Are you sure that you want to switch to desktop version?