Informativni internet portal Rume | www.grad-ruma.net

Stigao Motorolin pametni sat koji prati i otkucaj srca (VIDEO)

Motorolin pametni sat, Moto 360, jedan je od najiščekivanijih Android Wear uređaja, a sada se konačno i pojavio na tržištu.

Stigao Motorolin pametni sat koji prati i otkucaj srca (VIDEO)

Sa okruglim displejom veličine 1,56 inča, Moto 360 se jasno razlikuje od drugih pametnih satova od kojih je većina kockastog oblika. Pruža svetli interfejs osetljiv na dodir koji će se sam uključiti kada pomerite zglob da pogledate koliko je sati, ili proverite da li imate neko obaveštenje.

Ono po čemu se Moto 360 razlikuje od drugih jesu elegancija i veličina. Ovaj pametni sat ima metalno kućište sa impresivnom kožnom narukvicom, a uskoro će se pojaviti i sa metalnom varijatnom.

Naravno, Moto 360 je mnogo više od samo lepog sata. Sa pametnim telefonom povezuje se putem Bluetooth-a, a na ekranu će se prikazivati sve najnovije informacije, vremenska prognoza, propušteni pozivi, mejlovi… On će pratiti broj napravljenih koraka, rad srca, a na njega je moguće instalirati i gomilu aplikacija, mada je mali broj njih dizajniran za okrugli ekran.Još jedna lepa stvar kojom se ovaj uređaj može pohvaliti jeste i baza za bežično (wireless) punjenje koja dolazi u kutiji.

Motorola tvrdi da će sat bez problema isdržati ceo dan sa jednim punjenjem.

Sa cenom od 249 dolara, ovaj model spada u jedne od skupljih, ali po svemu sudeći i vredi toliko.
s8


twn Are you sure that you want to switch to desktop version?