Informativni internet portal Rume | www.grad-ruma.net

Lična karta Andreja Vučića falsifikat

Policija je utvrdila da je lična karta Andreja Vučića, brata srpskog premijera, falsifikovana, a istraga će utvrditi ko je omogućio dalje radnje s tim falsifikatom, izjavio je ministar policije Nebojša Stefanović.

Lična karta Andreja Vučića falsifikat

Stefanović je objasnio da je policija "kroz različite veštake i grafologe nepobitno utvrdila da je došlo do falsifikovanja lične karte".

"Njegov potpis nije istovetan onome koji je koristio u svom originalnom dokumentu i nepobitno je utvrđeno da fotografija nije ista, kao i da postoji ogromna razlika u ličnoj karti u serijskom broju, u određenim podacima vezanim za adresu, opštini stanovanja i svemu ostalom...", rekao je Stefanović.

On je naveo i da je istraga u toku, kao i da ga ne interesuje "samo ko je falsifikovao ličnu kartu već ko su lica koja su omogućila upis u registar i koja su omogućila dalje radnje vezane za preduzeće "Asomakom"".

"Mi ćemo to razotkriti u nekom najkraćem mogućem roku a imaćemo i lice koje će vrlo skoro pružiti dodatne informacije", rekao je Stefanović.


s8


twn Are you sure that you want to switch to desktop version?