Informativni internet portal Rume | www.grad-ruma.net

Potraga za vozačem koji je kolima pregazio devojku u Novom Sadu

Na Somborskom bulevaru u Novom Sadu, u ponedeljak oko 18 sati došlo je do udesa u kom je poginula Marija M. (28), a policija traga za vozačem automobila koji je pobegao sa mesta nesreće, piše Novosadski informativni portal.

Potraga za vozačem koji je kolima pregazio devojku u Novom Sadu

Nekoliko trenutaka nakon udesa, na telo devojke je naleteo taksi. Taksista se odmah zaustavio i pokušao da pomogne, međutim bilo je prekasno.

Prvobitna informacija bila je da su se začuli pucnji, nakon čega se telo devojke pojavilo u desnoj kolovoznoj traci od Limana prema Futoškom putu. Prema toj verziji, telo devojke je izbačeno iz vozila.

Takođe, portparolka Hitne pomoći Mirjana Bursać izjavila je ranije za "Blic" da je na telu beživotne devojke pronađena vidljiva rana od vatrenog oružja. "Lekari Hitne pomoći su na terenu jedino mogli da konstatuju smrt, a još uvek nije poznat indentitet žrtve. Poziv smo dobili u 17.55 sati", kaže Bursać.

Marija M. je radila u obližnjem kafiću kao konobarica.

Odmah je pozvana Hitna pomoć, koja je stigla za nekoliko minuta, ali je devojka preminula na licu mesta.

Policija je blokirala taj deo Bulevara, a blokiran je Novi Sad i okolina. Sporno vozilo udaljilo se u pravcu Bačke Palanke, a ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović naložio je da se sve jedinice iz Novog Sada i okoline uključe u potragu za vozačem.


s8


twn Are you sure that you want to switch to desktop version?