Informativni internet portal Rume | www.grad-ruma.net

Belgrade Wedding Show ponovo u Beogradu

Peti beogradski sajam venčanja Belgrade Wedding Show održaće se 6. i 7. decembra u Hotelu Metropol Palace, u organizaciji magazina Reci Da. Tema ovogodišnjeg izložbenog salona je susret modernog i tradicije, sa ciljem implementacije stare vrednosti u elemente savremenog, stajliš venčanja. Uz mnoštvo autentičnih i kvalitetnih izlagača Belgrade Wedding Show priprema i zanimljiv propratni program.

Belgrade Wedding Show ponovo u Beogradu

Tokom dva izložbena dana, svoje inovativne usluge budućim mladama ali i njihovim kumama, mamama i rodbini, predstaviće domaći kreatori, najbolje modne kuće, aranžeri, dekorateri, zlatari, poslastičari, prostori za venčanje i cvećari. Između ostalih, među izlagačima nalaze se i mladi modni dizajneri Predrag Đuknić, Kristina Bekvalac, Tijana Todorović i Mirjana Vujčić, koji neguju svoj prepoznatljiv stil.

„Ranije sam kreirala tek poneku venčanicu, po porudžbini, a onda sam rešila da dizajniram celu kolekciju i nazvala sam je Different Bride. Baš tako, ja mladu vidim drugačiju i van uobičajenih klišea, pa su i venčane haljine koje će se naći u toj kolekciji potpuno različite od onoga na šta su ljudi uglavnom navikli kada je reč o kreacijama za dan koji je najvažniji u životu svake žene. Different Bride  kolekcija će biti premijerno predstavljena na predstojećem Belgrade Wedding Show-u.“, kaže Kristina Bekvalac.
Modni dizajner Predrag Đuknić predstaviće svoju kolekciju haljina za venčanje koje odišu prefinjenim glamurom visoke elegancije. „Pored bele boje koristio sam i nežnu nijansu vanile. Poseban akcenat je na ručno rađenim pojasevima u svetlo plavoj i roze nijansi koje daju poseban pečat ovoj kolekciji. Nešto što će posebno biti izdvojeno jesu glamurozne haljine sa pravim ohridskim biserima“, otkriva dizajner Predrag Đuknić.

Akcija OŽENI ME!

Najavu petog Belgrade Wedding Show-a, prati i akcija pokrenuta na društvenim mrežama pod nazivom OŽENI ME! Cilj ove akcije je aktiviranje mladih dama koje pripremaju ili maštaju o svom venčanju iz snova, da pošalju selfi fotografiju, inspirisane motivom OZENI ME! Nagrađene će biti one fotografije koje budu imale najveći broj lajkova na Facebook stranici i Instagram profilu Ozeni me, dok pobednicu očekuju vredni pokloni.
Sve zainteresovane dame mogu da pošalju svoj selfi na e-mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. do 28. novembra. Glasanje traje od 29. novembra do 4. decembra, a pobednici (prvo, drugo i treće mesto) će biti proglašeni na petom beogradskom sajmu venčanja, u nedelju, 7. decembra u Hotelu Metropol Palace, u Beogradu.

O Belgrade Wedding Show-u

Projekat Belgrade Wedding Show je nastao iz želje da se budućim mladencima i ljubiteljima vrhunske mode i dizajna omogući jedinstven doživljaj koji objedinjuje prezentaciju najnovijih svetskih trendova za predstojeću sezonu venčanja, našu bogatu kulturu i tradiciju, ali i čitavu lepezu različitih sadržaja sa inspirativnim gostima, uz obilje zabave i druženja. Belgrade Wedding Show je originalna manifestacija u ponudi Beograda u vidu ekskluzivnog izložbenog salona koju svake godine organizuje magazin o dizajnu i stilizovanju venčanja Reci Da.


s8


twn Are you sure that you want to switch to desktop version?