Informativni internet portal Rume | www.grad-ruma.net

Nova sezona 'Igre prestola' počinje 6. aprila

Nova, četvrta sezona planetarno popularne serije 'Igra prestola' premijerno će početi da se prikazuje 6. aprila na televiziji HBO.

Nova sezona "Igre prestola" počinje 6. aprila


Serija "Igra prestola" adaptacija je romana Džordža R.R. Martina (koji je u Srbiji objavila "Laguna") i postala je veliki hit među publikom od početka prikazivanja 2011. osvojivši brojne nagrade uključujući Zlatne globuse, Emije i Bafta priznanja.

Budući da ova serija ima i titulu najviše umnožavane u piratskim verzijama u 2013. među korisnicima“Pirate Baya” i "Bittorrenta", sasvim je izvesno da će i nove epizode biti dostupne za ilegalno preuzimanje sa interneta u roku od nekoliko sati nakon prikazivanja.

Kako prenose elektronski mediji, u četvrtoj sezoni biće uvedeni novi likovi, a najavljeno je i da će članovi benda Sigur Ros imati male uloge u seriji.

Razlog tome je što su tvorci serije David Beniof i Den Vajs veliki ljubitelji ovog islandskog benda i slušali su njihovu muziku dok su snimali na Islandu.

Ovo ipak nije prvi put da se "Igra prestola" vezuje za muzičare. Grupe The National i The Hold Steady pisali su pesme za saundtrek serije, a bubnjar Vil Čempion (Coldplay) i Geri Lajtbodi (Snow Patrol) imali su manje uloge u trećoj sezoni.


s8

twn Are you sure that you want to switch to desktop version?