Informativni internet portal Rume | www.grad-ruma.net

Deep Dish dolaze na Exit!

Čuveni elektronski dvojac će na Tvrđavi nastupiti 13. jula i svojim "back to back" setom će zatvoriti ovogodišnji program na "Dens areni"

Deep Dish dolaze na Exit!

Legendarni duo “Deep Dish” će nastupiti na ovogodišnjem “Exitu” a Dabfajer i Šaram će svojim “back to back” setom 13. jula zatvoriti program na “Dens areni”!

Nakon šestogodišnje pauze čuveni elektronski dvojac se ponovo vraća na scenu, i jedna od stanica na ekskluzivnoj turneji koja obuhvata i nastupe u Majamiju, Las Vegasu, Torontu i Montrealu, biće i Novi Sad!

Osim poznatog haus dueta, u nedelju, 13. jula će na “Dens areni” nastupiti i Better Lost Than Stupid, Dejvid Skilaći vs. Matijas Tancman, Džejmo & Endi Džordž, Vajz & Odisi.

Uz sastav “Disclosure” koji nastupa u četvrtak, ludilo se nastavlja i u petak kada će se za gramofonima naći Karl Koks, u subotu nastupa Afrodžek a “Deep Dish” zatvaraju ovogodišnji festival.

Da podsetimo, “Exit” se održava od 10. do 13. jula u Novom Sadu, a ulaznice trenutno koštaju 5.990 dinara dok karta za “Exit avanturu” (Exit i Sea dance) košta 6.990 dinara.

Kao i uvek, studenti i srednjoškolci imaju popust i za njih kompleti karata imaju drugačiju cenu – 5.490 i 5.990 dinara.


s8

twn Are you sure that you want to switch to desktop version?