Informativni internet portal Rume | www.grad-ruma.net

Mejdeni priredili poslasticu fanovima

Ljubiteljima hevi metala u utorak uveče čuveni bend Iron Maiden priredio je pravu poslasticu na koncertu u okviru "Maiden England" turneje na donjem Kalemegdanu.

Mejdeni priredili poslasticu fanovima
Foto: Wiki

Oni su hitovima "Seventh Son of a Seventh Son", "Aces High", "The Evil That Men Do", "Fear Of The Dark","Iron Maiden", "Wasted Years" i drugim podigli posetioce na noge. Nastup je svojstveno njima obilovao vatrenim efektima i, naravno, tu je bila i nezaobilazna maskota benda, čuveni Edi.

Već od ranih popodnevnih sati u centru Beograda su se mogli videti fanovi u majicama "Iron Maiden", crnim kožnim pantalonama, jaknama, kariranim košuljama... kako žurno idu u pravcu Donjeg grada.

Ovaj veliki muzički spektakl prvi je pod otvorenim nebom za popularni britanski bend u Srbiji još od njihovog gostovanja u Beogradu 1981. godine, a nakon dva rasprodata koncerta na Beogradskom sajmu 2007. i u Areni 2009. godine, kada ih je slušalo i gledalo blizu 40.000 ljudi.

Ova godina označava poslednji deo "Maiden England" turneje koja je počela u junu 2012. u Severnoj Americi, nastavila se u Evropi i kasnije Južnoj Americi, uključujući i koncert u Rio de Žaneiru za koji je rasprodato 90.000 ulaznica za samo par sati.

Pre popularnih Mejdena nastupila je grupa "Ghost".


s8


twn Are you sure that you want to switch to desktop version?