Informativni internet portal Rume | www.grad-ruma.net

Vaya Con Dios u Beogradu

Legendarni belgijski sastav Vaya Con Dios, predvođen pevačicom senzibilnog glasa Dani Klajn nastupiće u okviru svoje oproštajne turneje u beogradskoj Kombank Areni 12. oktobra.

Vaya Con Dios u Beogradu

Na koncertu u Beogradu bend će sve ljubitelje njihove muzike, po poslednji put, podsetiti na najveće hitove: "Nah neh nah", „Johnny", „Just A Friend Of Mine", „Don't Cry For Louie", „Puerto Rico" u originalnom aranžmanu iz 90-ih, kada je ovaj bend i doživeo svetsku popularnost.

Ovo nije prvi dolazak Vaya Con Dios u Srbiju, njihovi prethodni koncerti bili su rasporadati a na poslednji u Kombank Arenu dolaze u oktobru da se oproste od brojnih fanova u Srbiji i regionu.

Vaya Con Dios su jedna od najuspešnijih belgijskih grupa svih vremena. Bend su 1986. godine osnovali pevačica Dani Klajn, Dirk Šufs i Vili Lambregt. Svetsku slavu su postigli pesmama "Just A Friend Of Mine", "What's a Woman?", "Nah Neh Nah", "Don't Cry for Louie", "Puerto Rico", "Heading for a Fall", "Johnny", "Sunny Days" i "Don't Break My Heart".

U proteklih 25 godina ovaj kultni sastav objavio je šest studijskih, tri kompilacijska albuma i prodao više od 10 miliona albuma i 3 miliona singlova.

Dani Klajn je 1. januara 2013. napunila 60 godina i posle oproštajne turneje želi da se posveti mirnijem životu. Nedavno je objavila svoju autobiografiju pod nazivom "Memoirs".


s8

_______________________________________________________
PROČITAJTE I:
twn Are you sure that you want to switch to desktop version?