Informativni internet portal Rume | www.grad-ruma.net

Piter Gebrijel 5. oktobra u Areni

Svetska pop legenda Piter Gebrijel nastupiće, prvi put u Srbiji, 5. oktobra u Kombank Areni, a organizator koncerta je svetska produkcija "Live Nation", najavila je danas Arena.

Piter Gebrijel 5. oktobra u Areni

Gebrijel, nekadašnji član grupe "Genesis" i autor hita "Sledgehammer" nedavno je objavio reizdanje svog albuma "So" iz 1986. godine, hvaljenog i od publike i od kritike.

Njegova "Back To Front" turneja startovala je u Americi početkom 2012. godine i dobila fantastične ocene. Engleski muzičar, pevač i tekstopisac nastavlja turneju po Evropi.

On će u Kombank Areni nastupiti sa originalnom postavkom svog "So" benda, daće presek najboljih delova karijere i izvesti sve pesme sa albuma "So".

Taj album je jedan od onih koji su obeležili muzičku eru, osvojio je niz međunarodnih priznanja, u SAD-u je prodat u pet miliona primeraka i doneo "Sledgehammer" koji je i dan-danas najizvođeniji video u istoriji emitovanja MTV programa.

To je bio peti album u Gebrijelovoj karijeri, a sa njega su hitovi postale i pesme "In Your Eyes", "Don't Give Up" i druge.

Gebrijel je ponovno okupio staru postavku benda, tako da uz njega na turneji nastupaju basista Toni Levin, gitarista Dejvid Rodes, klavijaturista Dejvid Sancious i bubnjar Manu Kaće.

Ulaznice za koncert u Kombank Areni biće u prodaji od sutra, po cenama od 3.500 do 5.500 dinara.
twn Are you sure that you want to switch to desktop version?