Informativni internet portal Rume | www.grad-ruma.net

Zbogom Brus Li i Marčelo na antidroga muzičkom festivalu

Udruženje za pomoć zavisnicima i bivšim zavisnicima “Restart” organizuje drugi antidroga muzički festival “Budi slobodan“.

Zbogom Brus Li i Marčelo na antidroga muzičkom festivalu

Festival se održava na novosadskoj plaži Štrand 27. i 28. septembra, a posetioce očekuju edukativno-preventivni sadržaji i zanimljiv muzički program.

"Restart Festival je još jedna korak u prevazilaženju predrasuda u vezi s problemom bolesti zavisnosti. Takođe, želimo da motivišemo javnost da se uključi u borbu protiv zavisnosti", naveo je predstavnik Restart organizacije Boris Štrbac.

U okviru edukativnh sadržaja prvog dana festivala doktor Stevan Svilkos će od 18 do 18:40 časova govoriti o marihuani i sintetičkoj marihuani. Drugog dana festivala će o resocijalizaciji bivših zavisnika govoriti Josipa Lada Car iz “Ne droga organizacije” iz Zagreba. Jelena Vuksanović Štrbac iz “Restart” organizacije će govoriti na temu “Serijski ubica heroin”. Čas prevencije će biti održan od 16:10, a od 18:45, a biće reči o štetnosti sintetičkih droga.

U muzičkom delu programa u petak nastupaju Nevas trio, Keckec, Josip a Lisac i Zbogom Brus Li, dok će u subotu publika moći da čuju sastave Irie FM i Killo Killo Banda i Marčela. Prvog dana muzički program počinje u 17 sati, a drugog dana u 14 sati, završavajući se koncertima.


_______________________________________________________
PROČITAJTE I:
twn Are you sure that you want to switch to desktop version?