Informativni internet portal Rume | www.grad-ruma.net

Neverne bebe u Kombank areni

Dugo očekivani beogradski koncert Nevernih beba i kulminacija obeležavanja dve decenije postojanja benda, biće održan 28. decembra u Kombank Areni  u okviru turneje „PRAŠTAM - 20 GODINA SA VAMA".

Neverne bebe u Kombank areni

Karakteristični po vrhunskom kvalitetu muzičara koji sačinjavaju bend, a ujedno po potpuno posebnom umetničkom senzibilitetu i sa reputacijom jednog od najboljih Live bendova u kompletnom regionu, Neverne Bebe su izborile kultni status na domaćoj rok sceni. U dosadašnjoj karijeri bend je snimio šest studijskih albuma i odsvirao skoro 2000 koncerata uključujući i dva rasprodata Sava Centra 2007. godine.

Nastupili su kao gosti grupi Toto 2006. godine na Tašmajdanu kao i na koncertu Lenija Kravica u Beogradskoj Areni 2008. godine. Ostvarili su saradnju sa svetski priznatim muzičarima među kojima je i Sajmon Fipips (album "Iza oblaka"), kao i sa eminentnim umetnicima iz regiona: Radomirom Mihajlovićem Točkom, Akijem Rahimovskim, Vannom, Vlatkom Stefanovskim. Neke od njih publika će biti u prilici da vidi i na koncertu u Kombank Areni.

Aktuelni album "Praštam" je najprodavanije pop rok izdanje u poslednje dve godine u regionu i jednako dobro prihvaćen od publike i od kritike postavio je temelj ozbiljnom povratku mainstreima na polarizovanu srpsku muzičku scenu.

Za svoj veliki rođendanski koncert 28.12. u Kombank Areni Neverne bebe najavljuju kompleksan muzičko - scenski spektakl sa proširenom postavom benda, produkcijom do sada naviđenom na koncertima domaćih izvođača, stare ali i aktuelne hitove u novom ruhu, atraktivne goste i snimanje prvog dvd izdanja u karijeri.

Ulaznice po cenama 1500, 1900, 1950, 2250 dinara mogu se kupiti na biletarici Kombank Arene i prodajnim mestima Eventima. Generalni sponzor Win Win poklanja vaučer za popust od 11% za kupovinu u Win Win radnjama širom Srbije.


s8

_______________________________________________________
PROČITAJTE I:
twn Are you sure that you want to switch to desktop version?