Informativni internet portal Rume | www.grad-ruma.net

Dubioza kolektiv u Beogradu

Bosanskohercegovački sastav Dubioza kolektiv održaće 5. aprila koncert u beogradskoj Kombank areni.

Dubioza kolektiv u Beogradu


Najjeftinija karta koštaće 1.000 dinara i sa njom će moći da se uđe na parter "Recesija", saopštila je promoterska kuća Long Play, koja je organizator koncerta.

"Vremena su kokuzna, ljudi zbog svetske krize nemaju ni za rizle, pa čekaju nekog novog Waltera da ih izvadi iz ekonomskog belaja. Zbog toga smo želeli da cene ulaznica budu recesijske, pa da bar malo olakšamo tranziciju iz kolektivne dubioze u kojoj se nalazimo", poručuje Dubioza kolektiv u najavi za beogradski koncert.

Osim "Recesije", postoji još nekoliko kategorija za kupovinu ulaznica. "Kolektivna dubioza" važi za one koji planiraju da kupe odmah pet ulaznica za ukupno 5.000 dinara, odnosno izdvojiće 1.000 dinara po karti. Oni će šestu kartu dobiti besplatno.

"Kolektivna dubioza", odnosno set od šest karata može da se kupi od 20. januara radnim danima od 12 do 14 sati isključivo u sedištu Long Play-a, Majke Jevrosime 42/19 u Beogradu. Ostale karte mogu se nabaviti na blagajni Kombank arene, u prodavnici "Jugoton" (Nušićeva 27), i preko mreža Eventim, Ticketline i Gigstix.

Karta za tribine (Nivo 200) "Tranzicija" koštaju 1.250 dinara, fan pit karta "Walter"  košta 1.500 dinara, a karta za VIP ložu odnosno za "Making Money" ložu košta 4.000 dinara.

Balkan-ska-pank-dab bend Dubioza kolektiv, potvrdiće status trenutno jednog od najznačajnijih muzičkih imena regiona, svojim do sada najveći samostalnim koncertom u karijeri koji će održati 5. aprila u Beogradu, navela je Long Play u saopštenju.

"Kada se najavi tako veliki koncert, bude nam drago, ali osećamo i veliku odgovornost. Treba toliki narod smestiti u Arenu!", saopštavaju tim povodom članovi Dubioza kolektiva.

Dubioza kolektiv osvojila je publiku u regionu sa nekoliko zapaženih albuma i brojnim hitovima kao što su "Kažu", "Blam", "Firma ilegal", "Balkan Funk", "Marijuana", "Kokuz"...


s8

twn Are you sure that you want to switch to desktop version?