Informativni internet portal Rume | www.grad-ruma.net

Exit dobija i pet dan - Rock@Exit

Rock@Exit, jednodnevni R’n’R festival sa "Queens of the Stone Age" kao hedlajnerima, biće održan 11. juna na Petrovaradinskoj tvrđavi na glavnoj bini Egzita.

Exit dobija i pet dan - Rock@Exit


Na ovaj način Exit festival će dobiti svoj peti dan.

Na festivalu Rock@Exit, nastupiće i Partibrejkersi, Eyesburn, Ritam nereda i Repetitor. Prodaja ulaznica počinje 4. aprila u podne.

Ograničen broj promotivnih ulaznica po ceni od 999 dinara biće dostupan putem sajta gigstix.com. Sledeća cena ulaznice za festival iznosiće 1.499 dinara, dok će na dan festivala cena iznositi 2.499 dinara. Ulaznice po redovnoj ceni biće dostupne kako online, preko sajta gigstix.com, tako i na prodajnim mestima Gigstix i u Corner šopovima širom Srbije.

Ulaz na Rock@Exit festival biće besplatan za sve kupce kompleta karata za ovogodišnji Egzit, uz uslov da se prethodno registruju. Oni koji su do 4. aprila kupili kartu za Exit ili Eexit Avanturu, mogu da se registruju putem sajta gigstix.com, od 7. aprila u podne do 20. aprila. Pozivnice će biti personalizovane na ime kupca, čiji identitet će biti utvrđivan na ulazima Rock@Exit festivala.


s8

twn Are you sure that you want to switch to desktop version?