Informativni internet portal Rume | www.grad-ruma.net

Goblini 5. maja u Novom Sadu

Goblini će 5. maja održati koncert u klubu “The Quarter” u Novom Sadu, čime nastavljaju promotivnu turneju povodom CD albuma “Roba s greškom”, koja je nedavno trijumfalno započeta u ispunjenoj beogradskoj Hali sportova.

Goblini 5. maja u Novom Sadu


“Činjenica da nam je novosadska publika uvek bila vrlo odana i da su mnogi Novosađani bili na velikom koncertu Goblina u Hali sportova uverava nas da se sprema jedan veoma eksplozivan pank rok hepening u Novom Sadu”, poručuje frontmen Branko Golubović-Golub.

Goblini uvek imaju poseban motiv da sviraju pred novosadskom publikom. Novi Sad u karijeri Goblina ima izuzetno važnu ulogu kao grad u kome je bend prvi put svirao van matičnog Šapca i pre punih 20 godina ovde je snimio prvi album.

“Sarađivali smo i sprijateljili se sa brojnim novosadskim muzičarima, od kojih su neki poput Bobana iz Ritma Nereda, Bišketa iz Pero Defformero ili Gorana iz Grate-a učestvovali u snimanju ‘Robe s greškom’. I taj album je snimljen u Novom Sadu, kod našeg producenta Pika”, ističe Golubović.

Golub podseća da su novosadski bendovi Atheist Rap i Love Hunters veliki prijatelji Goblina (uostalom, Dr.Pop i Radule su gostovali na koncertu u Hali sportova) i podseća da je Obojeni Program bio prvi bend koji je Goblinima dao šansu da sviraju ispred njih, “davne 1993. godine, u trenutku kada niko nije ni čuo za nas!”

Pretprodaja ulaznica za koncert u Novom Sadu počinje u utorak 1.aprila, po ceni od 600 dinara i traje do 10. aprila, preko mreža Eventim i Gigstix.


s8

twn Are you sure that you want to switch to desktop version?