Informativni internet portal Rume | www.grad-ruma.net

Beer fest ove godine od 13. do 17. avgusta na Ušću

Ovogodišnji Bir (Beer) fest u Beogradu biće održan od 13. do 17. avgusta na Ušću, najavili su organizatori te manifestacije.

Beer fest ove godine od 13. do 17. avgusta na Ušću

Kako se navodi u saopštenju, Bir fest ima ogroman značaj za turizam Beograda i Srbije i sa preko 650.000 posetilaca za pet dana koliko je zabeleženo prethodnih godina, postao je formula 1 turizma Beograda i jedna od najprepoznatljivijih manifestacija koju prestonica Srbije nudi.

Dodaje se da će tokom svih dana trajanja ove manifestacije biti organizovan bogat i kvalitetan muzički program, a imena izvođača biće objavljena u julu.

U saopštenju se naglašava da Bir fest svake godine realizuje višemesečne kampanje sa snažnim društvenim porukama i time na direktan način utiče na edukaciju stanovništva.

Navodi se i da će se i tradicionalna kampanja "Biram da recikliram" ove godine zvati "Biram da recikliram i doniram" i sav novac od otkupa prikupljenih limenki biće usmeren za pomoć ugroženima u poplavama u Srbiji, dok će zarada od prodaje suvenira biti uplaćena na račun Vlade Srbije za pomoć ugroženima, a svi segmenti marketinške kampanje obuhvatiće apele za pomoć.

"Osim humanitarnih akcija, u fokusu glavnih poruka Bir festa je i društveno odgovorna kampanja 'Nemoj da piješ dok voziš'. Pored apela na sve posetioce da budu savesni i ne voze pod dejstvom alkohola, u toku samog festivala organizovaće se i akcija koja će konkretno doprineti većoj bezbednosti u saobraćaju", saopštila je Beogradska kulturna mreža koja je producent festivala.


s8


twn Are you sure that you want to switch to desktop version?